"Moj angel in najboljša mama na svetu"

FOTO: Igor utišal dvomljivce: "Ljubezen, ki se ne meri z všečkom"

R.T.
2. 6. 2020, 21.25
Deli članek:

Igor Kojić se je odločil, da govoricam naredi konec.

Instagram
S to fotografijo je naredil konec govoricam.

Pred dnevi so se pojavile informacije, da hrvaška pevka Severina Kojić in njen mož Igor Kojić, sin pevca Dragana Kojića - Kebe, preživljata pravo dramo. Nekateri srbski in hrvaški mediji so celo poročali, da je Igor vložil zahtevo za ločitev. Kojić je pred dnevi Severino tudi prečrtal s seznama ljudi, ki jim sledi na družbenem omrežju Instagram. Do ponedeljka, ko je prišlo do preobrata. On spet sledi njej, ona pa njemu. Spomnimo: Severina naj bi dala na družabnih omrežjih vedeti, da sta za njun spor kriva njegova starša, Dragan Kojić – Keba in njegova žena Olja, potem ko je 32-letnik objavil fotomontažo, na kateri jih iz grmovja opazuje njen nekdanji partner, 55-letni srbski poslovnež Milan Popović. Ob tem je zapisal, da je Popović pokrovitelj njegove zakonske zveze. Objava je kmalu zatem izginila z njegovega profila, Severina pa je tik pred tem komentirala: "Pokrovitelja sta Olja in Dragan". Čeprav Igor Severini spet sledi pa med njenimi sledilci ni več tašče in tasta.

Dvomljivcem zaprl usta

Igor se je sedaj odločil, da govoricam naredi konec. Objavil je njuno skupno fotografijo in zapisal: "Ljubezen, ki se ne meri z všečkom in sledenjem. Moj angel, najlepša duša in najboljša mama na svetu".

Kot piše portal Index, je fotografija nastala lani, ko sta obiskala New York, kjer je Severina posnela tudi enega od videospotov.