Povezava

Oseba, ki je prizadela Kate Middleton, povezana z Meghan Markle?

R.T.
2. 6. 2020, 13.22
Posodobljeno: 2. 6. 2020, 13.24
Deli članek:

Odkrili so povezavo med avtorico prispevka in Meghan Markle.

Profimedia
Meghan Markle in Kate Middleton

O domnevnih razprtijah med vojvodinjama Cambriško in Sussekško se je razpisala novinarka, ki naj bi bila povezana z Meghan Markle, piše The Sun mediji.

Anna Pasternak je za revijo Tatler napisala, da se Kate Middleton počuti izčrpano in ujeto v britanski kraljevi družini, potem ko sta jo zapustila Sussekška. Poročala je tudi, da sta se vojvodinji sprli zaradi hlačnih nogavic, ki bi jih na poroki Meghan in princa Harryja po mnenju Kate morala nositi njena hčerka Charlotte, saj tako narekuje tradicija, Meghan pa je bila proti, ker je bilo vroče.

Kensingtonska palača je po objavi članka z naslovom Catherine the Great sporočila, da je ta poln netočnosti in napačnih predstav. Od omenjene revije so celo zahtevali, da prispevek umakne s svoje spletne strani, a so pri Tatlerju presodili, da zahteva nima podlage. Zdaj sta na potezi Cambriška.

Kakšna je torej povezava med Pasternakovo in Meghan Markle? Bila naj bi prijateljica z nekdanjo novinarko Tatlerja, Vanesso Mulroney, ki je svakinja Meghanine najboljše prijateljice, Jessice Mulroney.

Prispevek naj bi bil zelo boleč, Pasternakova pa vztraja pri svoji zgodbi. Zaenkrat ne kaže, da bi z Meghan bili prijateljici.