Težave v raju

Severina noče več govoriti o svojem možu Igorju

R.T.
2. 6. 2020, 08.32
Posodobljeno: 2. 6. 2020, 08.38
Deli članek:

Da med njima nekaj ni v redu, je mogoče soditi po njuni dejavnosti na družabnih omrežjih.

M24
Severina Kojić

Čeprav vloge za ločitev še nista vložila, se Severina in Igor Kojić "vojskujeta" na instagramu – kot srednješolke brišeta skupne fotografije, si ne sledita, se kregata, piše 24sata.

48-letna hrvaška pevka svojim sodelavcem o možu ne govori. Poudarek je na njenem osemletnem sinu, ki ga je pred kratkim po nekaj tednih spet videla v Zagrebu.

Za spor kriva njegova starša

Severina je dala na družabnih omrežjih vedeti, da sta za njun spor kriva njegova starša, Dragan Kojić – Keba in njegova žena Olja, potem ko je 32-letnik objavil fotomontažno, na kateri jih iz grmovja opazuje njen nekdanji partner, 55-letni srbski poslovnež Milan Popović. Ob tem je zapisal, da je Popović pokrovitelj njegove zakonske zveze; od takrat Severine ni več med njegovimi sledilci na instagramu, njega pa ne med njenimi. Do ponedeljka, ko je prišlo do preobrata. On spet sledi njej, ona pa njemu.

Zakonca naj bi se sicer tudi pogosto prepirala zaradi denarja. On naj bi nekoč pošteno obremenil njeno kreditno kartico, saj kot upokojeni nogometni vratar in menedžer nima velikega, stalnega dohodka, pa si je privoščil na njen račun.

V kako hudih težavah je njuna zveza, ne govorita. Molku se je zavezal tudi Igorjev oče. 24sata navaja vire iz Srbije, ki pravijo, da je Severina hotela biti glavna v domu Kojićevih v elitni beograjski soseski, kjer je preživela skoraj mesec dni. Prepirali naj bi se tudi zaradi bazena, ki ga je želela preurediti, da bi lahko pozirala za instagram, a je bil Keba zaradi krize, ki jo je povzročila pandemija novega koronavirusa, proti.

Prepiri naj bi bili tako pogosti in glasni, da so začeli motiti sosede. Govori se celo, da naj bi pevka v afektu napadla moža in tasta, nato pa se odpeljala, pri čemer se ni zmenila, da so bila vrata na dovozu zaprta. Takrat so jo dobili policisti, saj je kršila policijsko uro, zaradi česar je morala plačati približno 3230 kun (420 evrov). Severina se je po tem vrnila v Zagreb, kjer je dva tedna preživela v samoizolaciji. V samoizolaciji je praznovala tudi svoj 48. rojstni dan, so ji pa ob tej priložnosti pod oknom zaigrali tamburaši. Igorjeva čestitka na instagramu je, z razliko od prejšnjih let, izostala.

Odkar se je vrnila v Zagreb, je sosedje ne videvajo. Rolete njenega 300 kvadratnih metrov velikega domovanja so spuščene, izjema je le eno okno. Njen avtomobil je parkiran pred stavbo, obiskuje pa jo le nečakinja Mia Popović, ki jo oskrbuje s hrano, poroča 24sata. Prej je to počel Igor, pred njim pa njen že nekdanji menedžer Tomica Petrović.