Nekdanja vojvodinja Meghan Markle zadnji dve leti velja za črno ovco britanske kraljeve družine, a zdaj je na dan prišla informacija, da pri odhodu iz kraljeve družine ni imela nič.

Odkar je Meghan Markle postala polnopravna članica britanske kraljeve družine, se je morala spopadati s kritikami in namigovanji, da vpliva na moža in želi v njegovo družino vnesti razdor. Zdaj pa naj bi v novi knjigi z naslovom Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family, ki bo na knjižne police po svetu prišla sredi avgusta, postregli z dokazi, da je bil za »megxit« odgovoren Harry. Knjigo so namreč v branje že dobili nekateri srečneži, ki so medijem zaupali, da je bil Harry kot član britanske kraljeve družine v resnici nesrečen in je ves čas le hrepenel po normalnem življenju.

»Meghan je moža ves čas podpirala in ni imela besede pri odločitvi, da bosta zapustila kraljevo družino. Harry je tisti, ki je sovražil svoj položaj in večkrat izjavil, da si želi, da ne bi bil princ. Sovražil je vse to in sovražil je medijski pritisk, ki mu je bil podvržen zaradi svojega statusa,« so povedali viri, ki so knjigo že prebrali.