Slike pred očmi

VIDEO: Erosi to pomlad za še več vibracij ljubezni

R.T.
31. 5. 2020, 07.27
Posodobljeno: 31. 5. 2020, 07.31
Deli članek:

Ljubezen je pozitivna in neskončno ustvarjalna sila, kar na glasbenem področju nenehno kaže tudi skupina Erosi.

Erosi
Videospot so posneli v osrčju prekrasne Logarske doline.

Skupino Erosi sestavljajo štirje izvrstni glasbeniki: tenorista Matej Dolar in Miha Lesjak, baritonist Dejan Korenak in basist Jože Sadek.

Ljubezni brezpogojno predani Erosi so to pomlad posneli sentimentalno skladbo o izgubljeni ljubezni, ki se v bežnih spominih vrača pred oči in obuja nekdanje srečne skupne trenutke ob zavedanju osamljenosti.

Velika ljubezen pomeni tudi veliko bolečino, ko nas ljubljena oseba zapusti. Glas moškega strtega srca spremlja zven saksofona, inštrumenta, ki vzdihuje, joče in sanja, kar podkrepi občutek obupanosti.

Barve na platno življenja

A pesem Slike pred očmi nima pesimističnega zaključka, saj ko opustimo upanje na vrnitev ljubljene in se zazremo vase, lahko spet narišemo barve na platno svojega življenja.

Za moč celjenja pozabe nesrečne ljubezni sta tokrat poleg pevcev poskrbela avtorica besedila Urška Mitrović in Marko Pezdirc, ki je ustvaril glasbo in aranžma. Predajte se nežni skladbi romantičnih Erosov, za še več vibracij ljubezni pa si oglejte njihov videospot, posnet s simpatičnim parom v naročju Logarske doline.