Se ji bo maščevalo?

Influencerka se je odpovedala posvojenemu sinu

R.T.
28. 5. 2020, 09.01
Posodobljeno: 28. 5. 2020, 09.23
Deli članek:

Influencerka se je znašla v nemilosti spletne javnosti, potem ko se je odpovedala štiriletnemu sinu, ki ga je posvojila na Kitajskem.

Zajem zaslonske slike
Zakonca nista uspela zadrževati solz.

Myka Stauffer in njen mož James sta v torek objavila videoposnetek, v katerem sta pojasnila, da sta za njunega štiri leta starega posvojenca poiskala nov dom. Kot je pojasnil James, sta z ženo tri leta po posvojitvi spoznala, da ima več posebnih potreb, kot pa sta prvotno mislila. 32-letnica, ki ima štiri biološke otroke, pa je pripomnila: »Se mi zdi, da mi je kot mami spodletelo? 500-odstotno.«

Facebook
Tako je bila do nedavnega videti njihova družina.

Influencerka iz Ohia v Združenih državah Amerike ima na platformi YouTube 717.000 naročnikov ter več velikih sponzorjev.
Zakonca sta kot razlog za odločitev navedla »zasebne zdravstvene skrbi«. Kaj več nista povedala. Je pa v preteklosti pojasnila, da je fant avtist s poškodbami možganov.

Nekateri zdaj zakoncema očitajo, da sta fanta posvojila zgolj za klike, ona pa se brani, da krivda ni njena in da je odločitev v dobro Huxleyja. »Nisem ga posvojila, da bi o teh stvareh govorila javno. 99, 95 odstotkov težav, ki jih imamo, nisem omenjala,« je povedala v torkovem videoposnetku. Kakor tudi, da je bilo več strokovnjakov mnenja, da deček potrebuje več, kot pa mu lahko nudita. Dodala je še, da je tonamenska agencija fantu že poiskala družino »za vedno«, v kateri se dobro počuti, njegova nova mama pa je strokovno usposobljena.