Kritičen do glasbenih kolegov med karanteno

Presenečenje: Plestenjak se umika z glasbene scene

E.J.
28. 5. 2020, 06.52
Deli članek:

Pevec Jan Plestenjak je razkril, da se umika iz glasbenega in medijskega sveta in da več kot leto dni ne bomo slišali od njega ne nove glasbe ne intervjujev. Kaj bo počel?

Andraž Lazič
Voditelj David Urankar je na intervju o avtomobilizmu in ljubezni do jeklenih konjičkov povabil pevca Jana Plestenjaka, ki se je odločil, da je to njegov zadnji intervju za več kot leto dni.

Priljubljeni televizijski voditelj David Urankar, ki ga gledamo v oddajah Dobro jutro in Avtomobilnost vodi svoj podkast, v katerem gosti športnike, manekenke, igralke, se je med zadnjimi pogovarjal s pevcem Janom Plestenjakom, in sicer o avtomobilih in motorjih. Jan je priznal, da je včasih rad stopil na plin, vendar se je v zadnjem času umiril in ugotovil, kdaj je čas, da pritisne »pavzo«, in sicer na vseh področjih življenja – zdaj se umika z glasbene scene.

Bon bo vnovčil

David Urankar pa je povedal, da je zelo počaščen, da si je Jan vzel čas in z njim opravil svoj zadnji intervju. »To je zadnji intervju pred letom in tremi meseci pavze. Zdaj v koroni sem videl, kako so bili na sceni vsi panični in so na ihto objavljali vse, samo da jih ne bi pozabili! Ja, glej, no, najprej: noben izmed nas ni tako pomemben, da bi se z nami drugi zelo obremenjevali, vsaj jaz tako razmišljam ... Ljudje imajo otroke, položnice, zdravstvene domove, treba je zaslužiti in preživeti.«

Povedal je še, da bo med premorom zaključil nov album, posvetil se bo pripravam za koncert v Stožicah oktobra leta 2021, posvetil se bo fizični kondiciji in se vozil na izlete, in to po Sloveniji, odgovoril pa je tudi na voditeljevo vprašanje, ali bo unovčil bon za dopust. Seveda ga bo, je odgovoril.