Princ Harry in Meghan sta ena mnogih, ki so takšna ali drugačna praznovanja v času karantene morali omejeti na zelo skromna in brez slavja ter drugih ljudi.

Nekdanja kraljeva zakonca, ki sta uradno izstopila iz britanske kraljeve družine, sta drugo obletnico poroke zaradi koronavirusa morala praznovati med štirimi stenami svojega doma v Los Angelesu, s čimer pa nista imela niti malo težav. Kot je znano, sta zakonca Susseška dan preživela na aplikaciji Zoom, prek katere sta se slišala in videla s svojimi najožjimi prijatelji in družinskimi člani. Izmenjala sta si tudi darila na osnovi bombaža, kot veleva tradicija, ter se družila ob okusni mehiški hrani in koktajlih. Britanski mediji še poročajo, da je bilo njuno praznovanje ob obletnici tokrat bolj skromno in da nista niti želela zganjati medijskega pompa.

»Mislim, da uživata v samoizolaciji in dejstvu, da si lahko malo oddahneta. Za njima je zelo, zelo naporno leto in mislim, da je prišel trenutek, da lahko zadihata, razmislita in mislim, da sta to storila ob svoji obletnici,« je povedal vir blizu Meghan.