Zabava

Pesem je naš poklon življenju brez meja

Eva Jandl
25. 5. 2020, 20.40
Deli članek:

Novi videospot so fantje iz skupine posneli kar sami, sicer pa zaradi krize v glasbenem poslu ne izgubljajo optimizma in vedro gledajo v prihodnost.

Osebni arhiv
Med karanteno glasbeniki niso počivali, ampak so se oglašali prek družbenih omrežij in ustvarjali nekaj novega, na kar bomo morali počakati do jeseni.

Glasbena zasedba Proper, v kateri prepeva tudi zmagovalec 4. sezone šova Znan obraz ima svoj glas Luka Sešek, je predstavila zanimiv videospot za novo pesem z naslovom Pesem o njej. V videospotu namreč gledamo kolesarja, ki poganja pedala in prekolesari celo Slovenijo v vseh vremenskih razmerah, po podeželju in v mestih in vaseh. Ideja sicer nima nič z kolesarskimi protesti v Ljubljani, vendar pokaže vse lepote Slovenije. Ves čas gledamo kolesarja v hrbet, kot bi se vozili s prijateljem, kar pa so v skupini Proper tudi želeli doseči. Videospot so posneli sami, še pravijo. »Pesem o njej je naš poklon življenju brez meja,« še pravijo glasbeniki, ki se s pesmijo zahvaljujejo vsem, ki smo s skupnim trudom premagali izziv krize z koronavirusom. Fantje med časom karantene niso počivali, ampak so se posvečali ustvarjanju novih pesmi, še pravijo in obljubljajo, da bomo kmalu slišali še več.

Revija Zvezde
Po zmagi v šovu Znan obraz ima svoj glas so se Luki uresničile sanje, pravi.

DVA ŠOVA STA ZA ZDAJ DOVOLJ

Pevec v skupini Luka Sešek nam je povedal, da so se vrata v medijski svet na široko odprla po zmagi v šovu Znan obraz ima svoj glas decembra leta 2017, življenje pa se mu je po njegovih besedah obrnilo na glavo. Leto prej je bil eden izmed finalistov oddaje Slovenija ima talent, in kot pravi, je hvaležen šovom, zaradi katerih lahko danes živi svoje sanje. Čeprav je kriza v z virusom prizadela tudi skupino in vse, kar je Luka počel prej. »Leto je bilo res naporno in polno vsega: snemanja, presenečenja na praznovanjih in dogodkih, poroke, špili z našim bendom Proper, predstave ... veliko se je dogajalo.« Kot pravi, ostaja pozitiven in vedro gleda v prihodnost. V televizijskih šovih pa ga ne boste tako kmalu videli, pravi, saj se mu zdi, da je izpolnil kar lepo kvoto nastopanja na naših televizijah.