NAVDUŠENJE

Bagola vsem vzbudil pisateljsko žilico

N.S.
21. 5. 2020, 21.02
Deli članek:

Potem ko je svojo drugo knjigo napovedal uspešni kreativec Aljoša Bagola, ki je v zadnjem letu zaznamoval knjižni svet, so mu zdaj po karanteni začele slediti tudi nekatere znane Slovenke.

Pop TV
Kaja Vidmar, ki smo jo spoznali v »prestavljenem« šovu Zvezde plešejo, je predstavila svojo prvo e-knjigo.

Potem ko se je Aljoša Bagola s svojo uspešnico Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke čez noč povzpel med najbolj prodajane knjižne avtorje pri nas, so to opazile tudi nekatere estradnice.

Kot smo v časopisu Novice Svet24 pisali včeraj, je svojo knjigo med karanteno napisala tudi pevka Kataya, in sicer o tem, kako je postala to, kar je, zdaj pa je na dan prišla še novica, da je knjigo prav tako napisala blogerka in tekmovalka letošnje »nesojene« sezone šova Zvezde plešejo, Kaja Vidmar, naslovila pa jo je Sama svoja prioriteta. Povedala je, da je knjiga polna smernic, kako do lepega telesa, hkrati pa je motivacijsko naravnana. »Vsa dekleta želim navdahniti, da bi počele, kar jih v življenju veseli, si zastavljale visoke cilje in jih tudi uresničevale. Želim jih motivirati, da bi bile pogumne in se ne bi ozirale na mnenja drugih ljudi. Želim, da vedo, da smo sposobni več, kot mislimo, da smo,« je povedala plavolasa lepotica, ki je knjigo pisala med karanteno, in poudarila, da gre za spletno knjigo, ki ne bo izšla v fizični obliki. V njej so nazorno opisani treningi za čvrsto postavo, dodala pa je še mnogo drugih motivacijskih nasvetov. »Knjigo sem začela pisati oziroma ustvarjati že decembra lani, a sem imela ves čas številne obveznosti in mi je ni uspelo končati pravi čas. Zdaj, v času karantenskega obdobja zaradi korone, sem knjigo le uspešno zaključila,« je razkrila medijska lepotička, ki še zdaj ne ve natanko, kako se bo odvila njega zgodba v znanem plesnem šovu.