Konec karantene

»Čaka nas intimen in luštkan večer«

N.S.
20. 5. 2020, 06.55
Deli članek:

Pred osmimi tedni so na pobudo Turizma Kranjska Gora slovenski glasbeniki začeli uresničevati projekt Koncerti s kavča, ki mu je sledil še sobotni Party s kavča. Ta teden se projekta zaključujeta, čaka pa nas kar nekaj poslastic.

Promo foto
Rebeka Dremelj

Potem ko so ves čas karantene in domače izolacije številni glasbeniki skrbeli za koncerte s kavča, se celoten projekt zaključuje, kot se zaključuje tudi domača samoizolacija.

Po vseh glasbenikih, od Tomija Megliča iz Siddharte do Alye, bo današnji večer popestrila Posavka Rebeka Dremelj. Nekdanja mis Slovenije, teve voditeljica, podjetnica, glasbenica in še bi lahko naštevali, je zadnja dva meseca izkoristila za ustvarjanje. Med karanteno je izdala celo novo pesem Malo malo. Zdaj je znano, da če bo lepo vreme, bo v zvečer pripravila koncert kar z domače terase. »To bo intimen, luštkan večer. Koncert bo v akustični izvedbi s kitaro in cajonom. Natočite si kakšen kozarec pijače, s svojimi sedite na kavč in uživajte. Verjamem, da je bilo v tej karanteni kar nekaj takšnih in drugačnih situacij, ki so povzročile kakšen prepad med partnerjema, ampak ta večer izkoristita, da se stisneta drug k drugemu, si povesta, da se imata rada, in si privoščita romantičen večer ob glasbi,« je povedala Rebeka.

V petek pa nas čaka še zadnje dejanje dvomesečnega projekta Koncerti s kavča, saj bodo na vseh platformah zavrteli vse izvajalce, od prvega do zadnjega, vi pa se boste lahko priklopili kadarkoli v dnevu in poslušali svojega najljubšega.