Sedla mu je v naročje

Nov šok za Meghan: oglasil se je še njen bivši prijatelj

N.S.
18. 5. 2020, 20.25
Posodobljeno: 18. 5. 2020, 21.57
Deli članek:

Na britanski dvor so prišle nove škandalozne informacije glede nekdanje vojvodinje Susseške, Meghan Markle. Zdaj se je namreč oglasil njen prijatelj, ki ji je bil blizu pred poroko s Harryjem.

Profimedia
Vojvodinja ima veliko okostnjakov iz omar iz preteklosti.

Svetovno priljubljena Meghan Markle je, ne glede na to, ali ima plemiški naziv ali ne, nenehno v središču vseh britanskih in svetovnih medijev.

Odkar je Meghan spoznala princa Harryja, z vseh strani dežujejo obtožbe na njen račun, češ da je preračunljiva in dobro ve, kako doseči svoje cilje. Takšne izjave sta si večkrat privoščila celo igralkin oče in njena polsestra, zdaj se je oglasil še njen bivši prijatelj. 

Nova priča

V teh dneh se je medijem oglasil ameriški igralec Nema Vand, ki je v najstniških letih prijateljeval z bivšo vojvodinjo Susseško, v tem času pa je bil vanjo tudi noro zaljubljen. »Hodil sem v fantovsko šolo, Meghan pa v dekliško, ki je bila takoj zraven naše. Odrasel sem ob njej, dolgo sva bila prijatelja. Od nekdaj je bila čudovita, že takrat je bila ženska med dekleti. Vsi so bili zaljubljeni vanjo. Dekletom je bila krasna prijateljica, fantje so bili zaljubljeni v njo. A ona je dobro vedela, kaj počne. Odlična igralka je, že takrat je bila,« je priznal igralec in dodal, da se je znala mojstrsko poigravati z njihovimi srci. »Na eni izmed zabav mi je sedla v naročje in se s svojim nosom drgnila ob mojega. Potem mi je v arabščini zašepetala, da sem čudovit. Presenečen sem bil, da zna arabsko, in vprašal sem jo, kje se je naučila, ona pa mi je rekla, da se je naučila zame, vstala in odšla.«

Profimedia
Zdaj se je medijem oglasil igralec Nema Vand, ki ima sočne podrobnosti o nekdanji soigralki Meghan.