Igralec je postal očka sinčku z imenom Vito

Priljubljeni igralec iz Reke ljubezni se je razveselil rojstva otroka

N.S.
16. 5. 2020, 19.58
Deli članek:

Na dan je prišla vesela novica, ki je hitro zakrožila po Sloveniji. Priljubljeni igralec Tadej Pišek in njegova izbranka Vilja Lukan sta prvič postala starša.

Sašo Radej
Tadej in Vilja sta postala starša fantku z imenom Vito.

Kot strela z jasnega je včeraj prišla vesela novica o prvem otroku priljubljenega igralca, s svojo izbranko se je v ljubljanski porodnišnici razveselil sina.

Po treh letih skladne zveze sta igralec Tadej Pišek, ki je blestel v priljubljeni seriji Reka ljubezni, in njegova izbranka Vilja Lukan le postala starša. V začetku leta še nista vedela spola otroka, saj sta menda želela, da to ostane presenečenje tudi za njiju, zdaj pa sta se Tadej in Vilja razveselila fantka, ki sta ga poimenoivala Vito.Seveda so čestitke začele deževati z vseh strani, presrečnega očka pa so opazili tudi pred ljubljansko porodnišnico.

Po naših informacijah je porod potekal brez zapletov, tako mamica kot sinček sta zdrava. Presrečni Tadej komaj čaka, da bodo skupaj uživali v varnem zavetju doma, kamor se bo družinica odpravila že čez nekaj dni. Novopečenima staršema iskreno čestitamo tudi iz uredništva časopisa Novice Svet24 in jima želimo čim več lepih, srečnih in nasmejanih trenutkov, ki jih bosta preživela s sinčkom Vitom.