Zabava

Kako je Denis Avdić z osebno trenerko »švical« v leopardjih pajkicah

N.N.
15. 5. 2020, 14.34
Posodobljeno: 15. 5. 2020, 15.35
Deli članek:

Da se ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa Denis Avdić Showa, na Radiu 1 ne bi preveč polenila, je poskrbela osebna trenerka in vplivnica na socialnih omrežjih, Patricia Pangeršič. Seksi temnolaska jih je vzela v roke in jim naložila nekaj osnovih vaj. Voditelji Denis Avdić, Jana Morelj, Anja Ramšak in Miha Deželak pa so pridno izvajali vaje.

Radio 1
Denis Avdić Show

Največja atrakcija radijske »telovadnice« je bil Denis, ki je za smeh poskrbel z ženskimi vzorčastimi pajkicami. In kako se je na ta modni trend odzvala trenerka? »Ali se lahko vzdržim komentarja? (smeh). Bilo je zanimivo za videti, ampak ni želje, da ga še kdaj vidm oblečenega v leopardje pajkice,« je v smehu dejala Patricia, ki navdušuje s svojim online programom Fit akademija 2. Za uporabnike je pripravila pester izbor treningov in zdravih jedilnikov.

Tudi sicer pa priporoča, da dokler ne odprejo fitnes centrov, za rekreacijo poskrbimo sami. »Super je, da smo redno aktivni vsaj 3 x na teden - lahko se odpravimo na kakšen sprehod, na bližnji hrib, na kolo ali pa na rolerje. Tudi narava ponuja ogromno možnosti za rekreacijo. Telo nam bo hvaležno!«