»OBA SI ŽELIVA ŠE ENE POROKE, V SLOVENIJI, S PLESOM IN TORTO«

Mojstrica obrazne joge se je z Američanom poročila tik pred karanteno

Eva Jandl
9. 5. 2020, 07.51
Deli članek:

Še decembra je Savina Atai tarnala, da je njen odnos z Grkom Giorgiosom, s katerim sta načrtovala veliko poroko, v krizi. Zdaj pa je sporočila, da je na Novi Zelandiji skočila v zakon z Američanom.

Osebni arhiv
39-letna Savina se je na Novi Zelandiji skrivaj poročila z Američanom, ki se ukvarja s podobnim poslom.

Savina Atai (39), mojstrica joge obraza in eliksirjev iz superživil ter avtorica knjig, se je znova poročila. Pred slabimi desetimi leti se je še pisala Ritter, vendar se je ločila od takratnega moža, s katerim se je poročila pri 19 letih, od tedaj pa se podpisuje s priimkom Atai.

Pred sedmimi leti se je nato zaljubila v Grka Giorgiosa s Krete, kjer je tudi živela, on pa je lani postal svetovalec župana na otoku. Decembra je Savina sporočila, da velike grške poroke ne bo, saj je zaročila z američanom Garrettom, ki ga je spoznala pol leta prej – zdaj pa je presenetila z novico, da sta se poročila, in sicer na Novi Zelandiji, kjer Savina preživlja karanteno. O novem soprogu je povedala, da poslovno sodelujeta glede njene nove knjige; tudi Garrett je namreč napisal knjižno uspešnico, kot Savina, delita pa si tudi težko življenjsko zgodbo: Savina je bila žrtev zlorab, Garrett pa je v mladosti živel v avtomobilih in stradal.

Osebni arhiv
Zaradi koronavirusa je obtičala na Novi Zelandiji in se kar tam poročila.

Medeni tedni v karanteni

»To, da sva se z Garrettom našla. Dve takšni zgodbi, to je čudežno,« je povedala in dodala, da je bila odločitev, da se poroči z njim, ena najlažjih v njenem življenju, saj je preprosto vedela, da sta si namenjena. Zdaj komaj čaka, da se vrne v Slovenijo, pravi, saj bi se rada poročila tudi doma. »Poroka tik pred karanteno, 'online' dekliščina, medeni tedni v karanteni ... malo drugače, kot sva planirala. Ampak v bistvu je najlepše mogoče, očiščeno vsega, samo midva. Preprosto. Takšno, kot je najino življenje. Istočasno pa si oba želiva še ene poroke – v Sloveniji, prisotnost vseh, ki jih imava rada, pa ples in torto. In metanje šopka!«