FOTOŠOP!

Po šoku s pričesko sledil velik nasmeh

Nejc Simšič
6. 5. 2020, 19.20
Deli članek:

Ena najuspešnejših pevk vseh časov, glasbenica Adele, je zadnje dni v središču pozornosti. Vsi njeni oboževalci mislijo, da si je pobrila lase! Fotografiji se je iskreno nasmejala tudi sama.

Profimedia
Pevka ima v resnici še vedno svoje čudovite lase.

Sporočilo ob fotografiji, na kateri slavna zvezdnica nima več svoje prepoznavne pričeske, se je glasilo: »Adele je zapustila moža in si pobrila lase. Bo pa zato njena prihajajoča glasba res vrhunska.«

Fotografija Adele na družbenih omrežjih že nekaj dni dviguje veliko prahu, a ne zato, ker bi izdala svoj novi, težko pričakovani album, ampak ker oboževalci mislijo, da si je pobrila lase. A v resnici ni tako, saj gre za s fotošopom preurejeno fotografijo, ki je sicer stara že pet let. »Bil je velik šok, ko smo zagledali fotografijo Adele, na kateri ima kratke, platinasto blond lase. Mnogi so bili prepričani, da je novi videz rezultat ločitve od moža Simona Koneckija, drugi pa so sklepali, da je dramatična sprememba stila indikator nove glasbene poti, saj vsi vemo, da bo enkrat letos izdala nov album,« je povedala britanska glasbena novinarka, ki Adele spremlja že od samega začetka.

Instagram
Fotošop

NASMEJALA SE JE DO SOLZ

Zdaj že zelo razvpiti fotografiji, ki je nastala iz slike, posnete leta 2015, se je nasmejala tudi glasbenica sama. »Pa to je naravnost fantastično. Mene je nasmejala do solz! In če sem čisto iskrena, mi zelo paše ... Kdo ve, morda si bom pa v kratkem omislila točno tako,« je s širokim nasmehom skrivnostno komentirala Adele, ki je sicer navajena fotografij, ki jih zanjo ustvarjajo številni oboževalci. Sicer pa je zdaj tudi že znano, da bo ena največjih britanskih glasbenih ikon, ki je svoj zadnji album izdala leta 2015, svoj novi, že četrti album menda izdala v drugi polovici leta, natančneje septembra, kar čaka praktično že ves svet.