"Se hecaš?"

FOTO: Da, to je Adele. Dopolnila je 32 let in nikoli ni bila videti bolje

R.T.
6. 5. 2020, 09.09
Posodobljeno: 6. 5. 2020, 09.45
Deli članek:

S svojo podobo je navdušila oboževalce in znane osebnosti.

Instagram
Adele je številne navdušila s svojo podobo.

Britanska pevka Adele je že pred nekaj meseci s svojo preobrazbo marsikoga osupnila. Britanski mediji so pisali, da se je zapisala dieti, ki ji na dan dovoljuje le 1000 kalorij in s tem izgubila več deset kilogramov (po poročanju nekaterih medijev 45 kilogramov), pri tem pa naj bi ji bile v pomoč tudi ure pilatesa.

Pevka, ki je osvojila 15 grammyjev, 18 nagrad billboard, 9 britanskih glasbenih nagrad in zlati globus, pa je včeraj praznovala 32. rojstni dan. Ob tej priložnosti je danes na družbeno omrežje Instagram objavila svojo fotografijo in se vsem zahvalila za lepe želje, dotaknila pa se je tudi koronakrize. "Hvala za ljubezen. Upam, da ste varni in prisebni v teh norih časih. Rada bi se zahvalila vsem na prvi liniji, ki skrbijo za našo varnost, medtem ko tvegajo svoja življenja. Vi ste naši angeli," je ob tem zapisala, pod objavo pa se je vsul plaz pohval. Številni so navdušeni nad novo podobo britanske pevke, mnogi so prepričani, da nikoli ni bila videti bolje.

Tudi  Chrissy Teigen, soproga igralca Johna Legenda, je imela zgolj besede hvale za Adele. "Se hecaš?," je zapisala. Medtem je najslavnejša televizijska voditeljica in ena najpremožnejših žensk na svetu, Oprah Winfrey, glasbenici sporočila: "Naše rojstnodnevno darilo bi lahko bil nov album: Adele 2020".

Spomnimo: Za Adele je sicer težko leto, aprila se je namreč ločila od svojega moža, poslovneža in filantropa Simona Koneckega, s katerim ima sina  sedemletnega Angela. Par se je dogovoril za deljeno skrbništvo.