Namigovanja

Meghan si želi drugega otroka, Harry pa ne?

N.S.
6. 5. 2020, 06.54
Deli članek:

Čeprav princ Harry in Meghan Markle nimata več kraljevskih nazivov, sta še vedno v središču pozornosti. Tokrat sta tarči govoric, da sta doživela prvi nesporazum v zakonu.

Profimedia
Harry in Meghan sta spet v središču pozornosti, tokrat zaradi morebitnega novega naraščaja.

V Veliki Britaniji se vsi mediji trenutno ukvarjajo z namigovanji, da naj bi se zakonca Sussex pripravlja na drugo nosečnost, nekateri tabloidi pa so prišli do informacije, da nekdanja člana kraljeve družine nimata istih želja.

Mali Archie, prvi otrok Harryja in Meghan, bo ta teden praznoval svoj prvi rojstni dan, ki ga bo družinica praznovala v zasebnem krogu. Prav te dni pa britanske tabloide polnijo novice o novem naraščaju para, ki je z aprilom tudi uradno izstopil iz britanske kraljeve družine. »Vsi govorijo samo še o tem, da naj bi se zakonca pospešeno posvečala temu, da bi dobila drugega otroka. Nekdanja vojvodinja bo namreč letos poleti dopolnila 39 let, zato je razumljivo, da ne želi odlašati z drugo nosečnostjo, a kot kaže, njen mož Harry menda nima enakih želja kot žena,« je medijem povedal vir blizu Meghan Markle. 

RAZLIČNE ŽELJE

Princ Harry je lansko poletje v enem izmed intervjujev priznal, da je zadovoljen z enim otrokom, da bi bila dva res največ, kar bi si privoščil, saj se mu zdi, da je to, da ima en par več otrok, neodgovorno za naš planet, s čimer je med vrsticami užalil tudi svojega brata Williama, ki že ima tri otroke. »Vse kaže, da Harry in Meghan ne načrtujeta velike družine. Harry je pred dnevi celo povedal, da je trenutno en energični otrok doma povsem dovolj. Meghan pa je po drugi strani že večkrat povedala, da bosta zagotovo imela še enega otroka. Kar zapleten nesporazum, če mene vprašate,« je v svoji kolumni zapisala ena od znanih britanskih novinark, ki je v šali še dejala, da so oboževalci Harryja in Meghan prepričani, da bo – tako kot vedno do zdaj – obveljala njena volja.