Zabava

Glasbenica priznala, da tvega z objemi: "Če me bo ubilo, pa naj bo tako. Bo vsaj iz ljubezni"

E.J.
5. 5. 2020, 20.05
Deli članek:

Povedala nam je, da ostaja pozitivna tako, da ne gleda televizije in skrbno izbira novice, ki jih prebere. Sicer pa je dejavna na družbenem omrežju, kjer navdušuje s fotografijami ob svojih konjih.

Luka Rebol
Tudi v karanteni je zelo rada v vlogi modela.

Glasbenica Nuša Rojs, znana tudi kot tista, ki je osvojila hrvaškega sanjskega moškega, iz karantene vse ljubitelje konj navdušuje z lepimi fotografijami. »Konje obiščem vsak dvakrat na teden in z njimi preživim dan,« nam je povedala in nagajivo dodala: »Veliko je lepih razgledov po svetu, a zame je najlepši s konjskega hrbta.« V svojem slogu tako tudi odgovori, kako se izogiba virusu: »Pa, evo, za mene v mojem svetu ga ni. Tako kot pravi Louise Hay: 'V mojem svetu je vse dobro.' Izogibam se paničnih ljudi in vse slabo preslišim, že od nekdaj. Ostajam pozitivna v vsaki situaciji. Veliko sem v naravi, vsak dan se ukvarjam s športom, spijem veliko vode, večino hrane kupujem od poznanih kmetov, tudi kruh, si pa sama pripravljam zelenjavne namaze, ki spadajo zraven.« Da ostaja v stiku s številnimi slovenskimi in hrvaškimi oboževalci, poskrbi skupaj z bratovo punco. »Zelo rada sem v vlogi modela, fotografija pa je strast bratove punce Larise, tako večkrat tudi kaj ustvariva za moja družbena omrežja.«

PRIZNALA, DA TVEGA Z OBJEMI

Nuša ostaja pozitivnih misli tako, da skrbno izbira novice, televizije pa sploh ne gleda. »Pazim, da je vse, kar gledam, berem in poslušam, pozitivno. Že dolgo ne gledam televizije, ne poslušam radia in reklam, na družbenih omrežjih sledim samo pozitivnim, motivacijskim stranem.« Lepotica je še priznala, da kljub priporočilom tudi koga objame. »Pri delu z ljudmi ohranjam razdaljo, razen če začutim, da je človek moje sorte, ki enako razmišlja in skrbi zase. Če kdo potrebuje pomoč ali objem, pa si morda mislim, da bi s tem tvegala, si pač rečem: če me bo ubilo, pa naj bo tako ... Bo vsaj iz ljubezni,« pove Nuša v gromkem smehu.