Slavljenka

Prva dama danes dočakala abrahama

R.T.
26. 4. 2020, 09.40
Posodobljeno: 26. 4. 2020, 09.54
Deli članek:

Melania Trump, nekdaj Melanija Knavs in tudi Melania Knauss, se je iz fotomodela prelevila v prvo damo ZDA ter iz brhke maldenke v očarljivo abrahamovko.

Profimedia
Melania je vstopila v novo življenjsko obdobje,

Po odraščanju v Sevnici je Melania preko Ljubljane in Milana pristala v Združenih državah, kjer je postala naturalizirana državljanka, soproga današnjega predsednika Donalda Trumpa in mama danes 14-letnika Barrona Williama. Človek bi težko ocenil, če ne bi vedel, a danes slavi svoj 50. rojstni dan. 

V novo življenjsko obdobje vstopa v karanteni, a slavja ne obeša na velik zvon. V njenem včerajšnjem sporočilu na instagramu denimo ni ne duha ne sluha o življenjski prelomnici, temveč vest o »majhnem darilu v zahvalo za njihovo trdo delo, sočutje in prijaznost v teh težkih časih,« ki ga je poslala v nekatere bolnišnice po državi. Ti paketi vsebujejo predvsem koristne pripomočke za otroke, vključno z odejami, kapicami, svinčniki, nahrbtniki, nalepkami in knjigami.

Melania za razliko od svoje predhodnice Michelle Obama politiko pušča ob strani, le občasno nastavi kakšen trn pod Donaldovo peto, večinoma pa se posveča dobrodelnosti. Na družabnih omrežjih se že vrstijo čestitke, ki se jim je pridružilo tudi slovensko veleposlaništvo v ZDA, ki ji želi vse najboljše in tudi to, da bo še naprej ostala močan glas za otroke po svetu.