Slovo

35-letni raper, oče dveh otrok, se je okužil in umrl

R.T.
24. 4. 2020, 08.00
Posodobljeno: 24. 4. 2020, 10.57
Deli članek:

Ameriški raper Fred Godson je preminil v New Yorku, potem ko je zbolel za covid-19. Star je bil le 35 let, poroča britanski Dailymail.

Instagram
Zadnja fotografija, ki jo je ameriški raper objavil na družbeno omrežje Instagram.

Glasbenika so pred dvema tednoma prepeljali v newyorško bolnišnico, potem ko se je po okužbi njegovo zdravstveno stanje poslabšalo. Predhodno je namreč bolehal za astmo, pestile so ga tudi motnje v delovanju ledvic. V sredo je z visoko telesno temperaturo in slabo fukcijo ledvičnih organov pristal na oddelku intenzivne nege

Ob zadnji fotografiji, ki jo je objavil na družbeno omrežje Instagram, je sledilce prosil, naj molijo zanj. "Tu sem s koronavirusom. Prosim, spomnite se me v vaših molitvah," je zapisal. 

Njegova soproga, sedaj vdova LeeAnn Jemmott je oboževalce obveščala o stanju svojega moža. Nazadnje se je oglasila 10. aprila, ko je zapisala: "On se bori in zmaguje. Srce je močno. Danes je začel z dializo. Fredu bo uspelo, bog je dober". Poleg soproge je Godson za seboj pustil dva otroka. 

Vest je sicer kot strela z jasnega odjeknila, potem ko je glasbenik DJ Self (34) na svojem Instagram profilu sporočil: "Mnogi so te imeli radi. Nikoli nisem slišal niti ene slabe stvari o tebi. Počivaj v miru". Številni sledilci in prijatelji so se prav tako na družbenih omrežjih poslovili od Freda.