STOPIL IZ CONE UDOBJA

VIDEO: Blaž Švab opravil izziv, čeprav je skoraj umrl od sramu

E.J.
22. 4. 2020, 21.22
Deli članek:

Potem ko je Blaž Švab izzval svojega bratranca Roka Švaba, da naj na balkonu zavriska in zapoje pesem Ti si moj sonček, mu je zdaj Rok vrnil žogico.

Mediaspeed
Modrijani so doma, snemanja so odpovedana, a Blaž bodri: »Zmogli bomo!«

Blažu Švabu, pevcu priljubljene skupine Modrijani, je bilo nadvse nerodno, ko je hodil po ulici in prepeval v družbi dveh psov, medtem ko so ga ljudje gledali skozi okna. »Vsi me gledajo skozi okna, jaz bom umrl od sramu. Rok hvala za nominacijo #stopiizconeudobja, da naj sredi ulice zapojem pesem od Hajdi. Uboga psa, še njima je nerodno. O marička, tam pa še en maček prihaja,« je po odpeti pesmi povedal Blaž. Zapel je pesem Naš kuža, sicer pa je akcijo Stopi iz cone udobja zagnal prav Blaž, ki je svojega bratranca Roka Švaba, tudi člana Modrijanov, nominiral, da naj na balkonu zavriska in zapoje pesem Ti si moj sonček skupine Agropop. Rok je izziv opravil, a je vrnil nominacijo Blažu – ta je moral skupaj s svojima psoma hoditi po ulici in prepevati pesem Naš kuža.

V oddaji se voditelja menjavata

Pevec, ki je konec februarja postal oče, dobil je sina, v trenutni situaciji seveda ne nastopa in je doma. Kljub temu pa ga lahko še vedno vidimo kot voditelja oddaje Slovenski pozdrav, v kateri se voditelja, torej Blaž Švab in Darja Gajšek, izmenjujeta, oddaja pa nastaja s pomočjo posnetkov, ki jih glasbeniki pošiljajo od doma.