Presenečenje

VIDEO: Tako je Severina praznovala rojstni dan v samoizolaciji

R.T.
22. 4. 2020, 14.43
Posodobljeno: 22. 4. 2020, 14.44
Deli članek:

Dopolnila je 48 let.

Instagram
Presenečenje ji je izvabilo nasmeh.

Hrvaška pevka Severina Kojić je več kot tri tedne preživela pri tašči in tastu v Beogradu, z njo je bil tudi soprog Igor Kojić. V sredo se je vrnila v Zagreb, ob povratku pa se je morala, tako kot vsi hrvaški državljani, ki se vrnejo v domovino, v samoizolacijo. 

Včeraj je zvezdnica dopolnila 48 pomladi, vse je kazalo, da bo njen rojstni dan zaradi razmer in situacije, v kateri se je znašla, klavrn. Temu ni bilo tako. Pod oknom njenega stanovanja so ji namreč zaigrali tamburaši - po informacijah hrvaškega portala 24sata - je bil za to presenečenje zadolžen njen menedžer. Slišati je bilo različne uspešnice, med drugim tudi pesem Gorana Karana "Lipa si, lipa" in pesem Miša Kovača "Dalmacija u mom oku". 

Pevka je kmalu zatem prejela tudi majhno torto, video posnetek rojstnodnevnega presenečenja pa je na družbenem omrežju Instagram delila z oboževalci in oboževalkami.

Ob tem je zapisala: "Hvala za vso ljubezen, ki ste mi jo danes poslali. Hvala prijateljem za zoom zabavo, za torto, za pesmi pod mojim oknom, oboževalcam za čestitke, havla tudi estradnim kolegom in vsem ljubim ljudem. Veliko mislim na vas in vas imam rada".