ZVEZDNIŠKO

Lepa Brena o svojem vsakdanu v karanteni

N.S.
21. 4. 2020, 21.28
Deli članek:

Kraljici srbske turbofolk glasbe, eni najbogatejših balkanskih div, Lepi Breni, v domači karanteni ne manjka ničesar. Oglasila se je svojim oboževalcem in priznala, da ima zdaj več časa za družino in za stvari, za katere si prej ni znala vzeti časa.

Instagram
Lepi Breni v domači karanteni res ni dolgčas.

Tako kot večina balkanskih glasbenih zvezdnic se je na družbenih omrežjih oglasila tudi ena največjih balkanskih div, Lepa Brena.

Devetinpetdesetletna kraljica turbofolka je medijem in oboževalcem sporočila, da ji v teh dneh res ni dolgčas, saj vsak dan izvaja jogo in meditira. »Čisto vsako jutro telovadim, saj tako krepim telo in duha. Ko vstanem, najprej popijem kavo, nekaj lahkega pojem za zajtrk in se takoj 'vržem' v jogo in meditacijo, saj se po tem počutim kot prerojena,« je svoj začetek dneva opisala Lepa Brena, ki se z jogo ukvarja že nekaj let zapored, v Beogradu pa je nekoč obiskovala tudi tečaj, da se je naučila pravilne tehnike dihanja in posameznih vaj. »Ko sem se naučila tehnike, sem ugotovila, da zaradi joge bolje diham. Morate biti le potrpežljivi, to je bistvo vsega,« je še priznala zvezdnica, ki v karanteni veliko igra, ne boste verjeli, namizni tenis. »Od nekdaj sem imela rada namizni tenis, vedno smo imeli doma tudi igralno mizo, a sem vsa ta leta hodila mimo nje, saj me to ni zanimalo. Nikoli se nisem borila za lopar, ker so bili vsi fantje v hiši odlični v tem. Boba ima še danes ta občutek za lopar,« je o svojem soprogu, nekdanjem tenisaču Slobodanu Živojinoviću, še povedala pevka in v smehu priznala, da moža nikakor ne more premagati. »Težko sprejmem poraz, ampak ker je Boba res pravi kavalir, mi kdaj zmago tudi prepusti,« je v smehu zaključila balkanska diva, ki je oboževalcem namignila tudi, da ustvarja tudi novo pesem, s katero bo postregla v kratkem.