Britney in Justin

Virtualno zakopala bojno sekiro?

K.M.
18. 4. 2020, 21.30
Posodobljeno: 18. 4. 2020, 21.35
Deli članek:

Ljubitelji pop Kulture so navdušeni, saj je videti, da sta nekdanja zaljubljenca skoraj dvajset let po razhodu vsaj virtualno presegla stare zamere in bolečine iz preteklosti.

Profimedia
Britney in Justin tudi po razhodu v javnosti nista nikoli prala umazanega perila.

Britney Spears in Justin Timberlake sta postala prijatelja že kot otroka, saj sta skupaj nastopala v Disneyjevi oddaji The All-New Mickey Mouse Club. Par sta postala leta 1999 in se dokončno razšla leta 2002. Čeprav glasbenika v resnici nista nikoli javno prala umazanega perila, je bil njun razhod zagotovo eden izmed najodmevnejših razhodov v zadnjih dvajsetih letih. Številni verjamejo, da je Timberlake o razmerju posnel svojo uspešnico Cry me a river, Spearsova pa hit Toxic. Vseeno se skoraj dvajset let v javnosti nista odzivala na nikakršna namigovanja, govorice. Videti je bilo, da se v javnem življenju en drugega celo izogibata.

ZGOVORNI VŠEČKI

Ravno zato so številni oboževalci ne samo njiju, ampak splošno pop kulture navdušeni zaradi njune interakcije na družbenih omrežjih. Britney je namreč objavila tiktok video, na katerem miga na zvoke Justinove pesmi Filthy z njegovega zadnjega albuma Man of the woods.

»Vem, da sva imela enega največjih razhodov pred dvajsetimi leti, ampak človek je genij. Odlična pesem, JT,« je ob video zapisala pevka. Na njeno objavo pa se je odzval tudi Justin, ki je v komentarju zapisal znak za »jokam od smeha« in roke, ki ploskajo, seveda pa je video tudi všečkal.