MENTORICA

V kraljevo družbo zdaj vstopa Angelina Jolie

N.S.
18. 4. 2020, 07.50
Deli članek:

Na dan je prišla dolgo varovana skrivnost, da sta moči združili vojvodinja Meghan Markle in igralka Angelina Jolie, ki bo Harryjevi soprogi pomagala uresničiti hollywoodske sanje.

Profimedia
Angelina Jolie bo nova mentorica slavne Meghan.

Čeprav sta princ Harry in Meghan Markle začasno ustavila Mexit, saj se je v Los Angelesu življenje ustavilo, na dan prihajajo sočne informacije iz zakulisja.

Meghan Markle se je odrekla kraljevemu nazivu in se vrnila k igralstvu, ameriški mediji pa poročajo, da je že pred mesecem dni našla nov navdih in zaveznico, in sicer v superzvezdnici Angelini Jolie. Priznana igralka naj bi Meghan navduševala predvsem zaradi kombiniranja igranja in dobrodelnih dejavnosti, s čimer se ukvarja tudi vojvodinja. Britanski mediji so te dni polni novic, da si Meghan močno želi, da bi bila njena mentorica prav Angelina. »Meghan Markle Angelino izredno spoštuje, tako zasebno kot profesionalno, in občuduje, kako uspešno balansira med kariero in dobrodelnostjo, poleg tega se posveča še vzgoji otrok,« je povedal vir blizu igralki. Govori pa se, da je naklonjenost obojestranska, saj naj bi bila Harryjevi ženi naklonjena tudi slavna igralka in režiserka ter nekdanja žena Brada Pitta.

Profimedia
Bo lepi igralki Meghan Markle uspelo s pomočjo Angeline Jolie?

Pravijo, da naj bi se igralki že večkrat srečali, Angelina pa je bila tudi gostja na kraljevi poroki Meghan in Harryja. »Angelina Jolie lahko zagotovo pomaga Meghan do tistih vlog, ki si jih želi. Meghan namreč upa, da jo bo svet končno videl kot pravo igralko in ne zgolj kot ženo princa Harryja,« je še povedal vir blizu kraljevima zakoncema, ki sta zaradi koronavirusa začasno ustavila svoje delovanje in se vrnila v London v zavetje britanskega dvora.