NOSEČA

Sveže poročena in v blaženem stanju

N.S.
17. 4. 2020, 06.55
Deli članek:

Pevka Žana Povše, ki se je mnogi spominjamo po njeni hit pesmi Druga violina, je pred dvema letoma obnila nov list v življenju. Po vzponih in padcih v življenju se je pevka ločila, na novo zaljubila in se na skrivaj tudi poročila.

Instagram
Parček se bo oktobra razveselil naraščaja, saj je Žana že drugič mamica.

Žana Povše, ki je na Emi 2007 nase opozorila s pesmijo Druga violina, spremljali pa smo jo tudi v drugi sezoni šova Znan obraz ima svoj glas, se je pred leti poročila z Danijem Salobirjem in prevzela njegov priimek, skupaj sta povila tudi hčerko Kiaro, nato pa se je umaknila iz medijskega sveta.

A življenje ji je prineslo številne vzpone in padce, tako v glasbeni karieri kot tudi v zasebnem življenju, kjer se je po nekaj letih zakonca ločila od moža, s katerim še danes nista v najboljših odnosih. A očitno po vsakem dežju res posije sonce, saj je tudi Žana pred dvema letoma spoznala in se zaljubila v glasbenika, violinista Borisa Timeta, s katerim danes nastopata skupaj pod imenom Duo Time. »Spoznala naju je usoda. Skupaj bi morala igrati na neki poroki na Hvaru, ki je kasneje odpadla, in tako sva midva imela čas, da se spoznava,« je konec leta 2018 priznala pevka, ki pa tokrat svojega ljubezenskega življenja ni obešala na veliki zvon, saj ji je uspelo skriti poroko, ko sta si z novim partnerjem Borisom pred dobrega pol leta obljubila večno zvestobo.

»Poročila sva se pred skoraj pol leta, brez velikega pompa, ker je bilo to nekaj, kar sva oba želela. Vsekakor pa načrtujeva še eno lepo, veliko zabavo za vso družino, ki se bo zgodila v Srbiji.« Žana, ki je že mamica danes 12-letne hčerke Kiare, pa je za velikonočne praznike sporočila veselo novico, da pričakuje novega otroka. »Oba z Borisom sva si želela otroka in sva nestrpno čakala, da zagledava pozitiven rezultat na testu nosečnosti. Zdaj pa že lahko potrdiva, da pričakujeva otroka. Oba sva zajokala od sreče, ko se je to zgodilo,« je povedala 35-letna Žana, ki se je po dolgih letih preselila nazaj v rodno Belo krajino, kjer družinica, ki se bo oktobra povečala za še enega člana oziroma članico, saj spola otroka še ne želita razkriti, živi v hiši njene prababice, ki jo počasi prenavljajo.