ZAHTEVNA

Razkrivamo zvezdniške muhe Meghan Markle

N.S.
11. 4. 2020, 07.48
Posodobljeno: 11. 4. 2020, 08.49
Deli članek:

Princ Harry in Meghan sta se že preselila v Los Angeles, saj bo »nekdanja« vojvodinja spet začela delati kot igralka. A pod svojimi pogoji!

Profimedia
Meghan ima kar nekaj svojih pogojev pri filmskih producentih.

Da bo nekdanja članica britanske kraljeve družine, Meghan Markle, spet stopila pred filmske kamere, se govori že vse od januarja. Zdaj pa so na dan prišle prve informacije o njenih odločitvah glede filmske kariere.

Meghan se zaveda, da bodo kritiki do nje neizprosni, zato bo sprejela le vloge, s katerimi se bo lahko dokazala kot resna igralka. Znano je, da naj bi si želela vloge v filmu o superjunakih, hkrati pa ni pripravljena sodelovati z režiserji, ki ne spadajo med najboljše v industriji. Na dan je prišla novica, da je med njenimi favoriti tudi režiserka Ava DuVernay. Igralka je sicer zavrnila že kar nekaj ponudb, ki menda niso bile vredne njenega časa.

Prva vloga, ki jo je Meghan dobila, je bila vloga pripovedovalke v Disneyjevem dokumentarnem filmu o slonih, za kar je prejela 450 tisoč evrov honorarja. Meghan se še zaveda, da si lahko privošči zvezdniško muhavost in številne pogoje, saj bodo filmi, v katerih bo zaigrala, prav zaradi nje dobili več pozornosti in dobička kot sicer.