VESELA JE!

Severina se je v karanteni zredila že za sedem kilogramov

N.S.
9. 4. 2020, 20.59
Deli članek:

»To je super novica za mojo mamo in za vse vas, ki ste govorili, da sem presuha,« je v videosporočilu svojim oboževalcem sporočila ena najpopularnejših hrvaških pevk Severina.

Mare Vavpotič/M24
Severina v družbi moža Igorja in njegovih staršev

Mega priljubljena zvezdnica Severina Kojić je bila zadnja leta nenehno tarča številnih balkanskih medijev in oboževalcev, češ da je presuha.

Priljubljena Splitčanka je trenutno z možem Igorjem Kojićem v samoizolaciji v Beogradu pri njegovih starših. Tast Dragan in tašča Olja pa očitno zelo dobro skrbita za svojo snaho, saj naj bi se pevka v tem času zredila. »Vsi mi pošiljate številna srca in lepe pozdrave, kar mi polni dušo. A poleg duše je treba napolniti tudi želodec. Jaz sem se na primer zredila že za sedem kilogramov, kar je dobra novica za mojo mamo in za vse, ki ste govorili, da sem presuha,« je v smehu priznala hrvaška zvezdnica, ki je še dodala, da je poleg rednega polnjenja želodca treba skrbeti tudi za kondicijo, zato je objavila tudi video, v katerem pometa taščino kuhinjo in metlo med pometanjem uporabi tudi kot pripomoček za trening.

Deli taščine recepte

»Nekaj moramo jesti, zato sem se jaz, nahranjena z vašo ljubeznijo in ljubeznijo družine, ki me trenutno 'prenaša', odločila, da vam postrežem z novo rubriko, ki se bo imenovala Skrivnosti taščine kuhinje. V njej bom pokazala vse, kar sem se naučila od tašče Olje,« je priznala Severina, ki je že delila slavno krompirjevo pito svoje tašče in zraven pripisala tudi recept za to tradicionalno kulinarično poslastico. Ja, Severini v domači karanteni res ni dolgčas, njenim oboževalcem pa tudi ne.