V "karanteni"

FOTO: Znani Slovenci šokirali s poskusi striženja doma

Eva Jandl
9. 4. 2020, 20.34
Deli članek:

Gospodarstvo je ustavljeno, frizerji ne delajo, a lasje rastejo. Znani po vsem svetu kažejo svoje poskuse striženja, zdaj so se jim pridružili še znani Slovenci.

Osebni arhiv
Jan Plestenjak je pokazal le del svoje nove pričeske, oboževalke so navdušene in šokirane.

Prva sta za škarjice oziroma »mašinco« prijela naša lanska evrovizijska predstavnika Zala Kralj in Gašper Šantl, ki se zdaj predstavljata z imenom Zalagasper. Pred kratkim sta sicer izdala svoj prvenec, vendar sta koncert v Mariboru zaradi koronavirusa morala odpovedati, sta pa postrigla drug drugega. Gašper se je poslovil od kodrov, Zala pa ima zdaj frufru. Potem se je opogumil Jaka Mankoč, zmagovalec četrte sezone kuharskega šova MasterChef Slovenija, ki je sicer o spremembi pričeske razmišljal že dalj časa. Jaka deli svoje recepte na spletu in se je ponašal z urejeno rokersko pričesko. Ko je prvič zbral pogum, strižnik ni deloval, zato je poskusil naslednji dan in uspeh je bil tu. A nad rezultatom striženjem ni preveč navdušen: »Ja, grd sem.«

Osebni arhiv
Zala Kralj je Gašperju odstrigla lase ....

Jan Plestenjak je uredil sam

Najbolj pa je presenetil pevec Jan Plestenjak, ki smo ga vajeni z vedno urejeno pričesko. Lasje, ki so bili nekoč črni, so v zadnjih letih posiveli in so bili vedno urejeni in kratki. Pevec pa je iz samoizolacije poslal fotografijo, na kateri sicer vidimo le del njegove nove pričeske. Jan je v roke sam vzel aparat za striženje las in se postrigel popolnoma na kratko. »Pa je mir s striženjem za nekaj mesecev. Zakaj bi človek kompliciral,« je zapisal. Tudi Ana Praznik, ki ima sicer že ves čas krajšo pričesko, si je frizerski salon uredila kar v kopalnici in škarje prepustila partnerju, ki ji je lase skrajšal in oblikoval lepo pričesko, sicer pa je, kot je povedala, njen Peter grafični oblikovalec in mu kreativnost ni tuja.

Osebni arhiv
... Gašper pa je Zali pristrigel frufru.

Osebni arhiv
Vedno kratkolaso Ano Praznik je ostrigel kar partner.

Osebni arhiv
Kuharski navdušenec in udeleženec resničnostnega šova si z novo pričesko ni všeč.