Ana Soklič

Ostala brez Evrovizije, a bo izdala nov album

N.S.
8. 4. 2020, 18.30
Posodobljeno: 8. 4. 2020, 18.32
Deli članek:

Po uspeših prvih dveh tednih serije Koncerti s kavča slovenski glasbeniki navdušujejo tudi ta teden, saj za vas iz svoje dnevne sobe pojejo Ana Soklič in Šank Rock.

Bojan Simončič
Pevka Ana Soklič se že veseli nocojšnjega koncerta iz domače dnevne sobe.

Če smo se po navadi na dober koncert odpravili od doma, se bomo tokrat doma odpravili na kavč, saj so vsak ponedeljek, sredo in petek zvečer na vrsti ekskluzivni glasbeni večeri.

Čakajo vas unikatni koncerti odličnih slovenskih glasbenic in glasbenikov, ki bodo iz svojega doma v vaše domove prinesli drugačne, a toliko bolj posebne koncerte, prenos vseh koncertov si boste lahko ogledali na facebook strani Koncerti s kavča, na spletni strani 24ur.com in televizijskem programu ATM TV Kranjska Gora, ki ga lahko spremlja večina slovenskih gospodinjstev.

Zmagovalka Eme

Nocoj ob 20.15 bo vse z domačega kavča navduševala letošnja evrovizijska predstavnica, Gorenjka Ana Soklič, ki pripravlja pravo soul poslastico. »Poslušalci bodo slišali nekaj soul skladb, ki so mi zelo pri srcu, izvedli bomo tudi dve gospel skladbi, eno celo od moje najljubše izvajalke Yolande Adams, slišali pa bodo tudi eno izmed novih avtorskih skladbo Grow, ki bo tudi na mojem prihajajočem albumu,« je povedala Ana. Koncerti s kavča bodo sledili tudi v petek, ki bo bolj rokersko obarvan, saj bodo zapeli in zaigrali člani skupine Šank Rock.