Z britanskega dvora prihajajo nove govorice o naraščaju

Slavna vojvodinja menda pričakuje čertega otroka

N.S.
7. 4. 2020, 20.25
Deli članek:

Po vseh dramah, ki so jih doživljali člani britanske kraljeve družine, je za dobro novico poskrbela slavna vojvodinja Kate Middleton. Govori se, da s princem Williamom pričakujeta ponovni naraščaj.

Profimedia
Kate je nazadnje povila sina, princa Louisa, ki bo konec aprila star dve leti.

Kate Middleton, žena princa Williama, mama princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa, je pred leti že nekajkrat povedala, da si želi veliko otrok.

V teh dneh pa z britanskega dvora prihajajo vse glasnejše govorice, da je Kate res ponovno noseča, tisti najpogumnejši pa trdijo, da poznajo celo otrokov spol. Da Kate Middleton in princ William pričakujeta četrtega otroka, že vse od začetka marca namigujejo tako britanski kot svetovni mediji, razlog, zaradi katerega so številni prepričani, da se v kratkem obeta tudi uradno naznanilo s kraljevega dvora, pa je precej nenavaden. Če gre verjeti poznavalcem dvora, je Kate namreč pred kratkim spremenila svojo pričesko, kar je storila tudi pred naznanitvijo prejšnjih treh nosečnosti. Še dodatno je lepa vojvodinja cambriška podkrepila govorice, ko je le dan po tistem, ko se je pojavila z novo pričesko, na enem izmed dogodkov zavrnila alkohol in raje pila vodo. Ali gre zgolj za veliko naključje ali imajo tisti z najostrejšim očesom res prav, bo najbrž jasno kmalu.

Profimedia
Princ William in Kate sta ponosna starša treh otrok.

Dobiček in spol otroka

Predstavniki britanske kraljeve družine nosečnosti svojih članic pogosto oznanijo ob koncu prvega trimesečja, povsem mogoče pa je, da bodo zaradi globalne pandemije koronavirusa počakali dlje. Glasne govorice in celotno situacijo so takoj izkoristili tudi britanski pobiralci stav, ki s kraljevimi nosečnostmi vedno dobro zaslužijo. Osem od enajstih naj bi jih bi bilo prepričanih, da se bo njun četrti otrok rodil še letos. Še bolj pogumni so te dni neimenovani viri, ki naj bi bili blizu vojvodinji. Ti so britanskim medijem že sporočili, da Kate in William pričakujeta deklico.