Zabava

VIDEO: To je Van Damme sporočil znani srbski pevki

R.T.
2. 4. 2020, 08.49
Deli članek:

Belgijski igralec Jean Claude Van Damme je iz zavetja svojega doma znani srbski pevki poslal video sporočilo. To je povedal.

Inatsgram
Van Damme je srbski pevki Dragani Mirković poslal video sporočilo.

Srbska zvezdnica Dragana Mirković in soprog Toni Bijelić skupaj z družino te krizne čase preživljata v svoji vili na Dunaju. Med številnimi, ki so srbski pevki in možu izrazili podporo, so tudi njuni znani prijatelji, med drugim hollywoodska zvezda Jean Claude Van Damme

Ta je posnel prav posebno video sporočilo za Dragano in ga objavil na družbena omrežja, posnetek pa je na Instagramu delila tudi pevka. "Hvala vama za ljubezen in podporo vsa ta leta. Sem veliki oboževalec Dragane in njene glasbe ter vaše družine. Pogrešam vas in vam pošiljam velik poljub. Kmalu bomo spet skupaj," je povedal igralec, ki bi se moral te dni z Mirkovićevo in Bijelićem družiti na avstralskih tleh, načrte pa jim je prekrižal koronavirus.

Dragana je ob objavi igralčevega sporočila zapisala: "Pravi prijatelji najdejo način, da izkažejo podporo, tudi takrat ko se vse zdi nemogoče. Zahvaljujem se ti iz dna svojega srca, dragi prijatelj".