Vrnitev iz Los Angelesa

Inja Zalta se je zahvalila vsem in spregovorila javnosti

N.S.
31. 3. 2020, 20.40
Posodobljeno: 31. 3. 2020, 21.12
Deli članek:

Zvezdnica serije Usodno vino, igralka in manekenka Inja Zalta, ki je pred dnevi sledilce prosila za finančno pomoč, se je vsem zahvalila zanjo in sporočila, da je doma v Sloveniji.

Mare Vaupotič/M24.si
Inja se zaveda, da je stanje v Sloveniji prav tako hudo, obljublja pa, da se bo vsem, ki so ji pomagali, oddolžila.

Mlada igralka Inja Zalta se je pred časom preselila v Los Angeles, kjer je želela uresničiti svoje sanje, a ji je pandemija koronavirusa otežila namere.

Tako kot mnogim samozaposlenim kulturnikom je tudi njej začelo primanjkovati dela in posledično je ostala brez denarja. Zato je za finančno pomoč prosila sledilce na instagramu in razdelila ljudi na tiste, ki so jo obsojali, in tiste, ki so ji pomagali priti nazaj domov v Slovenijo.

»Rada bi se vsem opravičila, ker vam še nisem odpisala ali pa poklicala nazaj, ampak to je bilo zame kar veliko in sploh nisem mogla gledati na telefon. Hvala. Hvala za vso podporo, za vse lepe besede, za vse komentarje, lepe, grde, za vsak dinarček, res iskreno iz srca hvala. Takšnega odziva si nisem predstavljala, sploh ne, in da bo takšna scena. In morate vedeti, da nikakor ni bil moj namen, da bi kogarkoli prizadela na kakršenkoli način ali pa da bi se zaradi tega kdorkoli slabo počutil. Res tega nisem želela,« je priznala Inja, ki je naredila tako, kot se ji je zdelo najboljše v tistem trenutku.

Številni so se spraševali, zakaj ni za pomoč prosila znancev, kar je igralka pojasnila: »V tistem trenutku sem potrebovala pomoč in jaz res nikoli ne prosim za pomoč. Očitno mi je bilo lažje prositi publiko, kot pa da bi rekla posamezniku, ali mi posodi nekaj denarja. Vem, da se to sliši čudno, ampak takšna sem. Rekla sem si: 'Inja, veš, čez kaj greš, v kakšni situaciji si, veliko bazo oboževalcev imaš in sledilcev, zakaj ne bi za pomoč zaprosila njih? Za neko simbolično, za kavico, ker če skupaj stopimo, lahko veliko naredimo. In sem si rekla, mogoče bom pa zbrala nekaj za to virusno obdobje v Los Angelesu.«