GLAVNO, DA V TEH ČASIH OHRANIMO MALO HUMORJA

Kako Rebeka Dremelj preživlja karanteno?

Eva Jandl
25. 3. 2020, 20.20
Deli članek:

Pevka Rebeka Dremelj svoja razmišljanja preliva v spletne zapise, kjer brez dlake na jeziku pove, da tudi njeno življenje ni lepa slika, ampak se spopada s prav takimi težavami kot vsi ostali.

Osebni arhiv
Tako se je pošalila pevka, ko je pokazala svoj zadnji pekovski podvig – prvič je spekla svoj kruh.

Rebeka Dremelj je bila ena od prvih estradnic pri nas, ki so se takoj zavzele za akcijo Ostani doma. Pevka in poslovna ženska, ki se je že pred časom prijel vzdevek »multipraktik«, svoja razmišljanja preliva na svoj spletni blog, ki ga je poimenovala Nepremagljiva. Zadnji dve Rebekini objavi pa sta seveda posvečeni temi, s katero se zadnje dni ukvarjamo prav vsi – koronavirusu. »Stanje s koronavirusom je idealna priložnost, da pokažemo strpnost do države in sočloveka ter da znamo pametno, racionalno razmišljati,« je zapisala Rebeka.

KAKO PREŽIVLJA KARANTENO

V zadnjem zapisu je na svoj zabaven način predstavila, kako zdaj poteka njeno življenje: »Mi smo sicer vsi doma in kljub temu me čas kar malo prehiteva. Sandi dela vsak dan, od jutra do štirih popoldne. Moja dnevna rutina pa se je popolnoma postavila na glavo. Takoj po zajtrku grem s Šajano v 'šolo' in s Sijo v 'vrtec'. Vmes sem še kuharica, hišnik, odgovarjam na službena sporočila in klice. No, nekako tako, kot vse ostale drage mame ali očetje, kajne? Skratka, tokrat mi to, da sem multipraktik, res pride prav. (smeh) Glavno je, da v teh zoprnih časih ohranimo malo humorja, vsaj mene to rešuje …«