BREZ MILOSTI

Od Placida Dominga do Harveyja Weinsteina

N.S.
24. 3. 2020, 21.30
Deli članek:

Koronavirus seje strah dalje po vsem svetu. Med svetovnimi zvezdniki so se na seznamu našli številni, od supermanekenke Heidi Klum do opernega tenorista Placida Dominga.

Profimedia
Zloglasni producent, obsojen zvezdniških posilstev, Harvey Weinstein

Priznani španski operni pevec Placido Domingo, ki se sicer trenutno sooča s številnimi obtožbami o spolnem nadlegovanju, je svojim oboževalcem sporočil, da se je okužil s koronavirusom.

Mediaspeed
Svetovno znani tenorist Placido Domingo je oboževalcem sporočil slabo novico, a ostaja optimističen.

»Moja dolžnost je, da vam sporočim, da so rezultati testa na koronavirus pozitivni. Po priporočilu zdravstvenih delavcev smo z družino v samoizolaciji. Trenutno se vsi dobro počutimo. Sam imam vročino in simptome kašlja, zato sem se odločil, da se testiram, in rezultat je bil pozitiven,« je sporočil Domingo in hkrati pozval vse, naj se obnašajo odgovorno: »Prosim vas, bodite izjemno previdni, upoštevajte osnovna navodila tako, da si pogosto umivate roke, med seboj ohranjate razdaljo in naredite vse, da preprečite širjenje virusa. Prosim, ostanite doma, če je to mogoče! Skupaj se lahko borimo proti temu virusu in zaustavimo trenutno svetovno krizo. Upajmo, da se bomo kmalu vrnili v normalno življenje. Upoštevajte priporočila in navodila pristojnih ter zaščitite ne samo sebe, ampak celotno skupnost.« Pevec je sicer pred dnevi doniral več kot 464 tisoč evrov pomoči potrebnim.

Profimedia
Okužena supermanekenka Heidi Klum se je samoizolirala od družine.

OBSOJEN NA ZAPOR IN OKUŽEN

Me tistimi, ki so okuženi z novim koronavirusom, je tudi zloglasni producent Harvey Weinstein. Potem ko so ga iz zloglasnega zapora Rikers premestili v državni zapor v Buffalo v New Yorku, je ameriški medij The Niagara Gazette objavil, da je obsojeni hollywoodski mogul pozitiven na novi koronavirus. Zaposleni v zaporu trdijo, da je v newyorški zapor prišel že okužen: »Njegov test je bil pozitiven, zato je zdaj v karanteni.«

Profimedia
Priznani in večkrat nagrajeni igralec Idris Elba je tudi okužen s koronavirusom.

VSAK JE LAHKO TARČA!

Da virus ne prizanese nikomur, je zdaj jasno že vsakomur. Med okuženimi sta tudi supermanekenka Heidi Klum, ki živi v Nemčiji, kjer se je tudi okužila, in temnopolti igralec Idris Elba, ki je novico oboževalcem sporočil kar sam.