V PRIČAKOVANJU

Maja Oderlap dnevno sobo spremenila studio

Eva Jandl
24. 3. 2020, 21.00
Deli članek:

Rdečelasa Maja Oderlap je že dobrih pet mesecev noseča, na srečo zdaj hodi v bolnišnico le še na redne preglede, sicer pa svoje delo urednice in voditeljice opravlja od doma.

TV Veseljak
Maja Oderlap

Pevka, urednica in voditeljica na Televiziji Veseljak Maja Oderlap se je veselo oglasila na telefon in povedala, da dela od doma – kot večina sodelavcev. »Na TV Veseljak zdaj vsi delamo od doma. Program poteka nespremenjeno naprej, naše dnevne sobe so zdaj postale naši studii in s tem tudi apreliramo na gledalce, naj ostanejo doma,« nam je povedala Maja, ki pa je pred kratkim tudi javnosti razkrila svojo veliko novico – postala bo mamica! »Zanosila sem med šovom Znan obraz ima svoj glas. Z mojim Andrejem sva si otroka seveda želela, vendar pa nisva pričakovala, da se bo kar zgodilo,« pove in doda: »Sva pa seveda zelo vesela, da bova postala starša.« Staršem sta o tem povedala že za božič, ko so bile opravljene vse največje preiskave. »Noseča sem že dobrih pet mesecev, otroka pričakujem v juliju. Zdaj imam le še redne preglede, ki jih opravljam v bolnišnici Celje, in moram reči, da je za varnost precej poskrbljeno.« Maja je vesela, da ni imela oziroma nima nobenih nosečniških težav, razen nosečniškega diabetesa, ki ga uspešno kroti s primerno prehrano in gibanjem. Kar pa ji po njenih besedah koristi, saj nima težav s pridobivanjem kilogramov.

M.O.
Maja Oderlap in njen Andrej.

NAKUPI ZA OTROKA BODO POČAKALI

Zaradi izrednega stanja v državi sicer Maja zdaj ne more nakupovati potrebščin za novorojenčka po trgovinah. »Kar lahko, kupim prek spleta, tisto najnujnejše, kot so odejice, posteljnina in podobno. Sicer pa je moj Andrej pripravil posteljico, v kateri sem sva kot otroka spali tudi jaz in moja sestra. Skrbno smo jo shranili, Andrej jo je obnovil in zelo se veselim, da bo zdaj v njej spal najin otrok.«