''Dragi prijatelji! Vse kar rabimo je to, da smo doma, na varnem z družino in s tem ne ogrožamo drugih,'' sporoča svojim oboževalcem in se ob tem zahvaljuje ''prodajalkam, ki nas prenašajo v trgovinah, vsem medicinskim sestram, zdravstvenim delavcem, ki so tukaj neusmiljeno za nas ... na prvi bojni črti ... od srca hvala vsem, ki nesebično pomagate in se izpostavljate za nas ... moj poklon.''

Slovenski pevec, ki je pred kratkim obeležil zavidljivo 30-letnico delovanja in ob tem izdal tudi nov album LOM, pa se je odločil, da v teh težkih časih, ko Slovenci zaradi novega koronavirusa ostajamo doma, med nas širi svetlobo in pozitivo. Kako? ''V živo bom na svojem družbenem omrežju Facebook vsak večer ob 20.30 uri, do konca tedna, širil svetlobo in pozitivo z eno izmed svojih pesmi, vi pa boste čez dan izbrali katera bo ...'', je zapisal in dodal, da naj moč glasbe zdravi in združuje ljudi. 

Njegov poklon Slovencem pa je le del priprav na spektakle, ki so pred legendarnim glasbenikom. ''Vidimo se 16. oktobra v Mariboru in 13. novembra v Ljubljani - obljubim vam, da bomo takrat zažurali dvojno,'' je pred časom namreč sporočil svojim oboževalcem in dodal, da naj pazijo nase in na svoje zdravje, saj da se kmalu vidijo. Danes in vse prihodnje večere ob 20.30 uri na njegovem Facebooku, oktobra in novembra pa v živo!