Odpustili iz izolacije

Tom Hanksa in Rita Wilson nista več v bolnišnici

J.P./STA
17. 3. 2020, 12.30
Posodobljeno: 17. 3. 2020, 12.32
Deli članek:

Hollywoodskega zvezdnika Toma Hanksa in njegovo ženo, glasbenico Rito Wilson, ki sta bila pozitivna na testu za koronavirus, so odpustili iz izolacije v avstralski bolnišnici.

Profimedia
Rita Wilson in Tom Hanks

Večkratni oskarjevec Tom Hanks se je v avstralskem mestecu Gold Coast mudil zaradi snemanja biografskega filma o Elvisu Presleyju, ki ga režira Avstralec Baz Luhrmann. V filmu Hanks igra pevčevega menedžerja Toma Parkerja. Njegova soproga, glasbenica Rita Wilson pa je ob obisku Avstralije izvedla nekaj koncertov.

Da sta bila pozitivna na testu za koronavirus je 63-letni igralec pred slabim tednom sporočil prek Instagrama. Kot je tedaj zapisal, ste se s soprogo počutila kot ob prehladu. Avstralske oblasti so po potrditvi okužbe sprožile akcijo iskanja ljudi, ki so bili z njima v stiku. Doslej so sicer v Avstraliji potrdili okoli 400 okužb s koronavirusom.

Slavna zakonca se ob diagnozi nista prepustila malodušju in sta se javljala preko družbenih omrežji. Med drugim sta se zahvalila vsem, ki so skrbeli zanju, ter oboževalce opomnila, naj sledijo navodilom pristojnih za preprečevanje širjenja koronavirusa.

Po pisanju AFP se Hanks najverjetneje nahaja v najetem stanovanju v Gold Coastu. Kot je preko Instagrama sporočil Chet Hanks, se njegova starša počutita veliko bolje, zaradi česar je vsem odleglo, še naprej pa ostajata v samoizolaciji.