JOKICA

Ob slovesu od kraljice je komaj zadrževala solze

N.S.
15. 3. 2020, 20.10
Deli članek:

Meghan Markle in princ Harry sta se uradno poslovila od britanske kraljeve družine, seveda pa ni šlo brez čustvenega odhoda. Meghan je na zadnji zadolžitvi komaj zadrževala solze, nato pa jokala kot dež.

Profimedia
Slovo od Anglije je bilo za Meghan zelo čustveno.

Princ Harry in Meghan Markle sta na začetku tedna opravila še svojo zadnjo kraljevo dolžnost kot starejša člana kraljeve družine, ko sta se postavila ob bok kraljici Elizabeti v čast praznovanja Commonwealtha.

Za zdaj še vojvodinja Susseška, Meghan Markle, se je nato dobila še s študenti, kjer je padla v oči znani britanski kolumnistki Bryony Gordon, ki se je prav tako udeležila srečanja, nato pa v svoji kolumni opisala, kako se je vojvodinja počutila. Meghan naj bi imela celo solze v očeh: »V njenih prijaznih očeh so se lesketale solze. Prevladujoče čustvo v ponedeljek, ko sem gledala vojvodinjo, kako se druži s študenti, je bila globoka žalost. Žalost, da je prišlo do tega, žalost, da niso našli skupne točke, in žalost, da je manj kot dve leti od tiste bleščeče pravljične poroke oseba, ki se je pridružila britanski kraljevi družini, zapustila to družino. Kako ironično je, da je bil njen končni angažma v čast praznovanju Commonwealtha, ki slavi raznolikost, edinstvenost in moč, ki smo jo črpali iz sprejemanja drug drugega in svojih razlik,« je zapisala ena od britanskih novinark, ki je še dodala, da je »v zraku visel občutek, da so Meghan in Harryja porinili stran«, tudi zaradi tega, kako sta bila v Veliki Britaniji obravnavana.

Profimedia
Meghan se je vrnila v Kanado, Harry pa je še nekaj dni ostal v Londonu.

TAKOJ ZAPUSTILA ANGLIJO

Kot je znano, je Meghan že naslednji dan po zadnji obveznosti zapustila London, saj se je takoj želela vrniti k desetmesečnemu sinu Archieju, ki je ostal v Kanadi. Petintridesetletni princ Harry bo za zdaj ostal v Veliki Britaniji in nadaljeval z delom, a le za kratek čas. Kmalu naj bi se tudi on vrnil na Vancouvrov otok, kjer sta si zakonca uredila nov dom.