Zabava

Werner sporoča: novi termini že znani!

T. R.
24. 2. 2020, 09.12
Posodobljeno: 9. 3. 2020, 10.51
Deli članek:

Legendarni slovenski glasbenik, ki je pred časom praznoval zavidljivo 30 letnico svoje izjemno uspešne kariere, ob tem pa izdal celo nov album z naslovom LOM, je pred časom napovedal glasbeni spektakel v dvorani Tabor, ki bi moral potekati prihodnji petek. Zaradi državne odredbe je dogodek prestavljen, novica pa je Wernerja ne samo razžalostila, temveč tudi močno razjezila. Zakaj?

Boštjan Tacol
V mesecu marcu pripravlja dva velika koncerta v Mariboru in Ljubljani.

''Draga publika, zahvaljujem se vam, da ste ne glede na paniko, še vedno množično pisali, da vas nič ne bo ustavilo in da bomo mojo 30 letnico kariere skupaj praznovali v Mariboru,'' je zapisal na družbenem omrežju Facebook in dodal, da je vse do sobotnega večera tudi sam bil pozitivno naravnan.

''Z vrha je prišel odlok, ki ga moram spoštovati, čeprav imam o tem svoje mnenje''

V soboto je namreč v javnosti odjeknila novica o prepovedi zbiranja na prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa, za katero je odredbo podpisal minister za zdravje Aleš Šabeder. Odredba velja, dokler ne preneha nevarnost širjenja novega koronavirusa. Legendarnega glasbenika, ki se je svojega koncerta zelo veselil, je omenjena novica izjemno razžalostila, obenem pa tudi močno razjezila. ''Zdravje mojih oboževalcev je seveda na prvem mestu, zato odredbo spoštujem in se z njo strinjam, vseeno pa želim z vami deliti tole: v šolah je vsakodnevno več sto oz. tisoč otrok ter zaposlenih, ki delajo z njimi. Organizatorji moramo odpovedovati prireditve, medtem ko morajo naši otroci obvezno obiskovati šolo,'' je zapisal Werner, ki je tudi oče osnovnošolki Kanenas. ''Kdo pa bo odgovarjal, če moj otrok zboli,'' je še dodal in na odgovorne tako naslovil zelo pomembno vprašanje.

Čeprav je legendarni glasbenik še vedno močno žalosten zaradi odredbe, ki mu onemogoča praznovanje s svojimi največjimi oboževalci, pa je v nedeljo svojim oboževalkam čestital ob dnevu žena in jim sporočil, da bodo dogodek prestavili. ''Vidimo se 16. oktobra v Mariboru in 13. novembra v Ljubljani - obljubim vam, da bomo takrat zažurali dvojno,'' je še sporočil svojim oboževalcem in dodal, da naj pazijo nase in na svoje zdravje, saj da se kmalu vidijo. 

Celotno Wernerjevo sporočilo lahko preberete spodaj >>>