Zabava

FOTO: Slovenska zajčica z Balija: "Koronavirusa se prav nič ne bojim"

R.T.
27. 2. 2020, 19.02
Posodobljeno: 27. 2. 2020, 20.15
Deli članek:

30-letna Ula Šemole je krasila naslovnico erotične revije Playboy in v Sloveniji živela sanjsko življenje. To je ni ustavilo, preselila se je na Bali. Sedaj je objavila razgaljeno fotografijo in napisala, kaj meni o zloglasnem koronavirusu.

Instagram (osebni profil)
To si misli o koronavirusu.

Ljubljančanka, ki je v prestolnici delala kot plesalka in model (med drugim je krasila naslovnico revije Playboy), se je naveličala življenja v Sloveniji in se odločila, da bo svojo srečo poiskala na Baliju. Sledilce na družbenem omrežju Instagram tudi tam razveseljuje z razgaljenimi fotografijami. 

Tudi tokrat je Ula odvrgla oblačila, se v bikinkah postavila pred fotografski objektiv in si nadela masko. Na to je v angleškem jeziku napisala "strah". Fotografijo je objavila in sporočila, kaj si misli o novem koronavirusu.

"Virusa se ne bojim, bojim se situacije, v kateri smo se znašli. Strah je glavno orožje za manipulacijo in distrakcijo," je navedla in dodala: "Vsak dan okoli 3000 ljudi umre zaradi aidsa. Bolni so povsod okoli nas". 

Prepričana je, da se ljudje koronavirusa bojijo, ker gre za nekaj neznanega,  novega: "Naučeni smo, da se moramo bati neznanega".