Fatalna Slovenka

Nuša Rojs še vedno preboleva zavrnitev sanjskega moškega?

E.J.
27. 2. 2020, 20.20
Posodobljeno: 27. 2. 2020, 20.31
Deli članek:

Fatalna Slovenka Nuša Rojs se je vrnila k temu, kar po njenih besedah počne najbolje: petju. Izdala je še, da je zelo ambiciozna: rada bi nastopala v filmu, gledališču, morda bo celo napisala knjigo.

Osebni arhiv
Po objavi zapisa iz skrivnega dnevnika iz šova je zanimanje za celo vsebino dnevnika zelo veliko.

Slovenka Nuša Rojs (28) ima po tem, ko je v hrvaški različici resničnostnega šova Sanjski moški oziroma Gospodin savršeni zmagala in postala gospodična Popolna, polne roke dela. Spet je namreč izdala novo pesem s pomenljivim naslovom: Dvojka. Nuša nam je povedala, da trenutno v njenem življenju ni nobenega moškega. »Niti ga ne iščem,« je rekla pevka, ki očitno še vedno preboleva zavrnitev hrvaškega sanjskega moškega Mija Matiča. Nuša je v šovu sicer osvojila njegovo srce in se bila pripravljena celo preseliti iz Slovenije, a se je njun odnos kmalu ohladil. »Ni mi več pisal in bilo mi je težko. Po štirih dneh se je javil in rekel, da ne občuti več, da je to tisto pravo,« se z žalostnim glasom spominja Nuša. »Čeprav sem še nedolgo nazaj verjela, da so čustva moja najšibkejša točka, in sem jih tudi skrbno skrivala, sem spoznala, da so čustva resnično nevidni zavezniki uspešnih vizionarjev. Ko jih sprejmeš in spoznaš, jih lahko začneš razvijati in usmerjati v karkoli.« Tako Nuša kot Mijo še vedno trdita, da sta prijatelja, čeprav je Nuša na družbenih omrežjih nehala slediti Miju, medtem ko on še vedno spremlja Nušine aktivnosti.

Osebni arhiv
Hrvati, kjer je Nuša skoraj slavnejša kot doma, o njej pišejo kot o lepi Slovenki.

Razmišlja o prihodnosti

Ambiciozna Nuša razmišlja še o drugih karierah: »Rada bi se kdaj preizkusila tudi v kakšnem gledališču ali filmu, ne samo v svojih videospotih.« Rojseva, ki si sicer sama piše pesmi (razen zadnje), pa je nedolgo nazaj razkrila, da je ves čas v šovu pisala podroben dnevnik. »Sedemnajst punc je že odšlo, vse je tiho, mirno, nikjer nobenega, vizažistke so pospravile vse svoje šminke, ostal je samo še en zmenek in finalna obleka ... Ne vem, kaj si naj mislim, najboljše, da nič in sem samo hvaležna, da sem, kjer sem, in sprejmem, karkoli pač bo. Midve tako znava iz vsega potegniti najboljše, a ne, Nušika,« je razkrila, kaj je zapisala na finalni večer. Njeni oboževalci, predvsem iz Hrvaške, ji pišejo, da bi z veseljem prebrali knjigo o šovu, a na njihove prošnje podjetna Nuša za zdaj še ni odgovorila.

Osebni arhiv
Kaj je delala na Ptuju v bojevniškem kostumu? Na to nam ni želela odgovoriti ...

Osebni arhiv
Štajerka se je pohvalila, da so »koranti« obiskali njeno vas in ji podarili pero.