Zabava

Kdo je skrivnostni ljubimec Helene Blagne?

E.J.
26. 2. 2020, 20.08
Posodobljeno: 26. 2. 2020, 20.24
Deli članek:

Pevska diva je izdala novo pesem, ki govori o ljubezni. O tem, ali je samska ali ne, se že dolgo ugiba, toda ali je medijsko razglabljanje o intimi nujno za uspešnega glasbenika?

NEO VISUALS
Za pesem Led in sol ima diva v videospotu mladega ljubimca.

Slovenska pevska diva Helena Blagne je v leto 2020 zakorakala z novo pesmijo Led in sol ter s čutnim videospotom. O čem govori nova pesem? »Pesem govori o na novo prebujeni ljubezni, o ženski, ki znova najde ljubezen, v sebi, partnerju, v odnosu, in ne nazadnje govori o ljubezni do življenja in pozitive,« pravi diva. V videospotu, kjer med drugim sedi gola v kopalni kadi, zasanjana na veliki postelji in v seksi rdeči obleki z globokim dekoltejem, spremljamo ljubezensko zgodbo, in kot pravi Helena, tam nazorno pokaže bistvo, kamor bi se vsaka ženska morala vračati znova in znova: k sprejemanju ženstvenosti, čutnosti in svobodi. Pesem je izdala prav na valentinovo. »To je oda ženski, njeni milini, čutnosti, pozitivi.« Poleg tega je pesem opomin, pravi diva, saj brez ledu in soli ni topline in sladkosti.

VSE DRUGO JE NEPOMEMBNO

Helena sicer svoje zasebno življenje skrbno varuje, zato nam ne razkrije, ali je pesem rezultat nove ljubezni v njenem življenju. Pred kratkim je svoje oboževalce sicer navdušila z javljanjem s ponovoletnega potovanja po Tajskem, kjer je pokazala zavidljivo postavo in obraz brez šminke ter tudi brez gub. Pa sta pojavljanje v medijih in prodaja osebnih zgodb nujna za dobro prodajo? »Seveda ne. Nobena zgodba, pa če je še tako sočna, ne pomaga nič, če umetnik ne razvije svojega strokovnega znanja. Publika je zvesta kakovostni glasbi, umetnikovemu izražanju in interpretaciji. Vse drugo je nepomembno. In to bolj, kot si mislimo,« nam je odgovorila pred časom.

NEO VISUALS
Helena pravi, da bi se vsaka ženska morala vrniti k sprejemanju ženstvenosti, čutnosti in svobodi.