pod lupo

Modna milica: Vulkan, vila, marshmallow in uveli petelinčkov greben

K.K.
25. 2. 2020, 20.40
Deli članek:

Letošnja Ema je postregla s kupom povprečnih pesmi in nadpovprečnih stajlingov. Katere obleke so pritegnile pozornost naše Modne Milice?

Mediaspeed
Gaja

Gaja Prestor, Ema 

V tem rdečem tilastem oblaku bi Gaja lahko sprožala tektonske premike. Ko se je zvijala v njem, prisežem, da sem čutila, kako se topi zemeljska skorja. Rdeča je res ognjevita barva. Iz ženske izvabi vulkansko energijo, ki vsakega moškega spravi na kolena. Gaji je treba z občinskim odlokom prepovedati, da takole oblečena hodi po mestu. Še dobro, da je imela ogrinjalo, kajti rdeča obleka je bila sama po sebi brez posebnega učinka. Blago iz umetnega usnja deluje pregrobo, neustrezna dolžina pa Gajo postara. Kupim jo od popka navzgor.

Ana Soklič, Ema

mediaspeed
Manca

Če sem iskrena, se sploh ne spomnim, kaj je pela. Nič za to, čez nekaj mesecev se tega tako ali tako nihče ne bo spomnil. Še dobro, da Ana ni uresničila svoje želje, da bi pela bosa in gola, kajti njena obleka oziroma hlačni kostim z ogrinjalom je bil vseeno presežek večera. Nedolžna bela barva pritegne pozornost, oblačilo pa je tudi dovolj razkošno, da je primerno za tovrstne prireditve. Ana je na odru delovala rahlo vilinsko,  še dobro, da ni imela brade, ker bi dobila neprimerno asociacijo z božjim sinom.

Manca Berlec, Ema

Manca je bila ena redkih punc, ki so nastopale v hlačah. Je bila pa edina, ki je pela drugi punci. Klasična moška obleka na ženski meni ne deluje prav nič možato, sploh če je v rožasti barvi. Všeč mi je, da je Manca z obleko oddajala sporočilo, kar je potrdila tudi z broško v mavričnih barvah. Preprost in opazen stajling. Kljub moški obleki Manca deluje mehko in dekliško. Kot velik puhast marshmallow. Nežnost ni slabost. Za njo je v tem grobem svetu potrebno veliko poguma.

Božidar Wolfand - Wolf, Ema

Mediaspeed
Wolf

Mogoče bi se mi Wolfov kvazi škotski stajling zdel še zabaven, če se ne bi osuplo fiksirala na njegovo frizuro, podobno uvelemu petelinčkovemu grebenu. Njegovega frizerja imam na sumu, da je ta večer srknil kakšen glažek preveč. Še dobro, da je bila Ema na pustno soboto. Močno upam, da je šel Wolf po tem tekmovanju na kakšno pustovanje in je za svoje verige in pol karirastega krila dobil kakšno tolažilno nagrado. Bolj star, bolj nor, je rekel moj ata in šel spat.

mediaspeed
Ana