Z mlajšim

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih otrok in ga zapustila. Lea Sirk sedaj v objemu znanega slovenskega športnika

R.T.
24. 2. 2020, 08.51
Posodobljeno: 24. 2. 2020, 11.51
Deli članek:

Kot strela z jasnega je odjeknila vest, da je slovenska pevka Lea Sirk zapustila nekdanjega partnerja, sicer glasbenega producenta, ki ji je napisal vse pesmi in očeta njunih otrok Gabra Radojeviča. Sirkova pa je že v objemu novega izbranca.

Denis Živčec
Lea Sirk zadnje čase doživlja velike spremembe.

Po poročanju revije Nova je pevka Lea Sirk zamenjala partnerja. Glasbenega producenta Gabra Radojeviča, ki mu je maja lani na družbenih omrežjih sporočila "Gaber, rada te imam do lune in nazaj," je po več letih partnerske zveze zapustila.  

BOBO
Lea Sirk s hčerkama, ki slišita na ime Sia in Ael.

Na začetku januarja je v javnost pricurljala informacija, da se je Sirkova zapletla v romantično razmerje s poročenim moškim, pred dnevi pa je kot strela z jasnega odjeknila nova vest. Leo so opazili z novim partnerjem, ki ga pozna vsa Slovenija. Gre namreč za kapetana koprskega košarkarskega kluba in slovenskega košarkarskega reprezentanta Alena Hodžića. Športnik se je sicer pred kratkim ločil od soproge Alme. Koliko časa je bil z nekdanjo ženo, ali je Lea hčerki že predstavila novemu partnerju in kje so opazili novopečena zaljubljenca pa si preberite v reviji Nova. 

arhiv KK
Alena, ki bo avgusta dopolnil 28 let, naj bi pevka že predstavila svojima otrokoma.