Royal Sussex

Meghan je razlagala, da je kraljica Elizabeta ne more ustaviti?! Pa jo je!

R.T.
21. 2. 2020, 18.24
Posodobljeno: 21. 2. 2020, 20.40
Deli članek:

38-letnica je prijateljem povedala, da ni pravnih ovir pri uporabi znamke 'Sussex Royal'. V petek zvečer pa je odjeknila vest, da bosta Meghan Markle in princ Harry s pomladjo prenehala uporabljati to znamko.

Profimedia
V začetku tedna sta se nasmejana vrnila v Kanado. Bila naj bi na poslovnem obisku v ZDA.

Na britanskem dvoru so bili drugačnega mnenja. Pred dnevi so se sporazumeli, da je nedopustno, da se princ Harry in njegova soproga Meghan Markle, potem ko sta šla na svoje, oglašujeta kot 'Sussex Royal'. Za kraljico Elizabeto II. in njeno kliko preveč svobodomiselna Meghan pa je naokoli razlagala, da ni nobene pravne ovire, ki bi jima preprečevala uporabe te znamke.

Kot kaže, je zmagal dvor. Uradna verzija sicer govori o dogovoru. Bistvo pa je, da bosta Meghan in Harry s pomladjo prenehala uporabljati znamko 'Sussex Royal'.

Meghan sicer pravi, da besedo 'royal' (kraljevski) sploh nista nameravala tržiti, kaj šele, da bi prodajala kakšne majice ali spominke. Njuni prijatelji vedo povedati, da če bi kdaj uporabila znamko 'Sussex Royal", bi ju v dobrodelne namene in za okoljevarstvene projekte. Tudi to zdaj odpade. Potrebna bo izbira novega imena.

Meghan je menda še dodala, da sta Harry in Archie (njun sin) pač kraljevske krvi in jima to nihče ne more vzeti.

Susseška sta za svojo blagovno znamko ustvarila spletno stran kot dopolnilo njunemu računu na instagramu. Znamko 'Sussex Royal' sta si omislila lani, ko sta svoje gospodinjstvo ločila od Cambriških, znana kot Kensington Royal.