Zabava

VIDEO: Pečo ni pričakoval, da bo postal ljubka mucka

P.R.
21. 2. 2020, 14.48
Posodobljeno: 21. 2. 2020, 15.13
Deli članek:

Eva Cimbola, voditeljica na Radiu 2, se je odločila, da se nekoliko pošali iz svojega sovoditelja Roberta Pečnika Pečota. Ker se bliža pust, je bilo »presenečenje« seveda pustno obarvano.

Radio 2
Našemljeni Pečo.

V studiu jih je obiskala vizažistka Maja Železnik s polnim kovčkom ličil in čopičev. Eva ji je naročila naj Pečota preobrazi v neko »strašno« žival, kot sta na primer tiger ali volk.

»Čutil sem kako mi je Maja risala po obrazu, videl sem, da se je uporabljala bela barva. Sumil sem, da bi lahko postal Joker, niti slučajno pa mi ni bilo jasno kakšen bo končni rezultat je dejal Pečo, ki je skoraj obnemel, ko se je pogledal v ogledalo. Postal je namreč ljubka mucka, Hello kitty. »Bil sem prijetno presenečen. Eva si me je lepo privoščila. Razmišljam, da bi ji to nekako vrnil.«

Radio 2
Našemljeni Pečo.

Priljubljeni voditelj je sicer ljubitelj pustnih mask, včasih se je zelo rad našemil v zdravnika. »Pa ne zato, ker sem si včasih želel postati zdravnik. Dekleta imajo rade zdravnike, sploh če je ta pripravljen na pregled takoj, brez čakalnih vrst,« je v smehu sklenil Pečo.