trnova pot

Soraja kot otrok pristala v sirotišnici, bolezen pa ji je vzela mamo

R.T.
20. 2. 2020, 14.57
Posodobljeno: 20. 2. 2020, 14.59
Deli članek:

Srbska starleta Soraja Vučelić ima za seboj težko otroštvo.

Instagram (osebni profil)
Preteklost ji ni prizanašala.

Soraja Vučelić, ena najbolj znanih balkanskih starlet, se je rodila leta 1986 v hrvaškem Kninu. Njena mama Anka pa je še pred porodom - natančneje kot sta starša izvedela za nosečnost - pristala na cesti. Razlog? Starša se nista strinjala z njeno izbiro partnerja. Mladi par se je preselil v črnogorski Bar. Ker Anka ni mogla skrbeti za Sorajo, je ta pristala v rejništvu, natančneje pri družini iz srbskega mesta Vojvodina. Ker sta hčerka in mama živeli v dveh različnih državah, sta se se težko srečevali, Anka pa je le nekaj mesecev kasneje Sorajo iz rejništva pripeljala v sirotišnico "Mladost", ki se nahaja v črnogorskem naselju Bijela. Soraja je bila po pisanju srbskega portala Kurir prava mala upornica.

Čeprav sta mama in hči kasneje vzpostavili boljši odnos z Ankino družino, pa je na vrata potrkala bolezen. Soraja je mamo izgubila, ko je štela le 17 let. Vučelićeva se je takrat preselila v Beograd in se leta 2011 pojavila v resničnostnem šovu "Big Brother". Medtem ko so drugi tekmovalci televizijski ekipi posredovali telefonske številke svojih družinskih članov, je imela Soraja le prijateljico. 

Kaj točno je bilo z Sorajinim očetom ni jasno, Kurir poroča le, da je starleta stik z njim vzpostavila v kasnejših letih. 

Starleta sedaj za razliko od preteklosti uživa v razkošnem življenju. Imela naj bi najmanj osem lepotnih posegov. Lani se je zaročila z bogatim Rusom, ki ji je med drugim kupil tudi ferarija, decembra pa je na instagramu objavila posnetek, na katerem ji nekdo s kovinskimi kleščami odstranjuje 150 tisoč evrov vreden zaročni prstan in dodala zapis »samska«.