Konec januarja 2020 so začrtali svojo novo pot s singlom Upornika z razlogom, ki že osvaja lestvice na slovenskih radijskih postajah. Pesem so ovili s futurističnim 'cyberpunk' videospotom, ki je nekakšna mešanica znane zgodbe o Adamu in Evi, le da tokrat ''prepovedanega sadeža'' nista vzela, temveč ga vrnila nazaj na drevo in tako končala “greh” človeštva. Videospot so predpremierno predstavili v enem izmed ljubljanskih klubov, dogodka pa so se udeležili tudi številni znani Slovenci – Lina Kuduzovič, Samuel Lucas, Omar Naber, Gušti, Rok Lunaček, Klemen Bunderla in še mnogi drugi, za uvod v večer pa je s svojim posebnim stand-up vložkom poskrbel Sašo Stare.

imset
Imset

Tokrat so zvok ponovno zapakirali s slovenskim producentom Matejem Pečaverjem, poskrbeli pa so tudi za dodatno presenečenje, saj so začeli sodelovati s producentom Chrisom Gehringerjem, ki trenutno sodeluje tudi s 21 Pilots, Duo Lipo, Lano Del Rey in mnogimi drugimi. Pravijo, da se hočejo zvokovno po kakovosti čim bolje približati tujini, v to pa vlagajo vso svojo energijo. Predvsem tudi zato, ker se želijo na letošnji EMI 2020, ki bo 22. februarja, s pesmijo “Femme Fatale”, odlično izkazati. 

imset
Imset

Nov pristop in nova produkcija sta prinesla še en vrhunski glasbeni izdelek, za katerega je bilo že takoj jasno, da je primeren za  Emo 2020. Pesem bo ob tej priliki tudi javno in v celoti predstavljena, česar se še posebej veselijo, saj sama uvrstitev na Emo 2020 še dodatno potrjuje, da gredo po pravi poti in da domača glasbena scena potrebuje nekaj nove svežine. Zato so prepričani, da gledalcev z nastopom ter predstavitvijo ne bodo razočarali. Glede na ves vložen trud pa fantje pravijo, da ni nobenega razloga ali dvoma, da se s pesmijo “Femme Fatale” oziroma v prevodu usodno žensko, na izboru ne bi dobro odrezali. Glavni cilj pa je seveda s ponosom predstaviti Slovenijo na glavnem izboru za pesem Evrovizije, o čemer pa bosta seveda odločili žirija in publika.

Kako zveni pesem usodna ženska, s katero bodo navduševali slovensko javnost >>>